Szegedi Tükör: Sok hűhó semmiért a Müpában szegedi színészekkel

Shakespeare egyik legnépszerűbb vígjátékát szimfonikus zenekari környezetbe ágyazva, reneszánsz, mégis mai jelmezekkel, pazar díszletekkel és dallamgazdag zenével állították színpadra a Müpában. A különleges szimfonikus színházi játék főszereplői a szegedi színház művészei.
Szegedi Tükör

2023. február 11. 08:26


        Szegedi Tükör: Sok hűhó semmiért a
Müpában szegedi színészekkel

Ott van a postaládájában a város ingyenes hetilapja, a Szegedi Tükör! Mi történt Szegeden, mi történt a szegediekkel a héten? Tizenkét oldal tartalmas és szórakoztató olvasnivaló nemcsak a hétvégére. Az eheti lapszámból:

  • Az önkormányzat folyamatosan fejleszti a bölcsődei rendszerét, a Bagoly utcában épül Szeged első zöld bölcsődéje. A gyermeklétszám az egész országban csökken, így Szegeden is, de a kisgyermekes családoknak az egyik legnagyobb segítség, hogy megfelelő bölcsődei ellátással támogatja őket a város.
  • Szeged célja, hogy a közlekedésében is minél zöldebb legyen. A napokban tíz vadonatúj, környezetbarát autóbusz állt forgalomba a városban.
  • Magyarország az Európai Unió legkorruptabb országa a Trancparency International friss felmérése szerint.

 

Szegedi Tükör. A város és lakói.

 

 

Tegye el elektronikusan is az újságot! Töltse le a lapot!

 

Nem kapott valamiért Szegedi Tükröt? Ide írjon levelet! Kérjük, írja meg neve mellett a címét is, ezzel is segítve munkánkat!