Szegedi Tükör: Milyen meglepetés érheti az embert a Fekete ház saját mosdóját látva?

Ezért is kell elmenni a Kloáka, kanális, klozet kiállításra!
Szegedi Tükör

2022. szeptember 24. 09:55

Szegedi Tükör: Milyen meglepetés
érheti az embert a Fekete ház saját mosdóját látva?

Ott van a postaládájában a város ingyenes hetilapja, a Szegedi Tükör! Mi történt Szegeden, mi történt a szegediekkel a héten? Tizenkét oldal tartalmas és szórakoztató olvasnivaló nemcsak a hétvégére. Az eheti lapszámból:

  • Szeged város önkormányzata tizenkét óvodát és hat bölcsődét újított fel 2017 óta. A héten tették le a város első teljesen zöld, önfenntartó bölcsődéjének az alapkövét a Bagoly utcában, és átadták az 560 millió forintból felújított Gedói Óvodát.
  • Hatalmas tömeg kísérte utolsó útjára Szalay Istvánt, Szeged korábbi polgármesterét a Belvárosi temetőben. Botka László búcsúbeszédében úgy fogalmazott: ma kidőlt egy oszlop, de Szalay István emlékét tisztelettel megőrizzük itt, a Tisza-parton.
  • Megszavazta az Európai Parlament: nem tartják Magyarországot teljes értékű demokráciának. Az Európai Bizottság 3000 milliárd forint pénzmegvonást javasol Magyarországtól.

 

Szegedi Tükör. A város és lakói.

 

 

Tegye el elektronikusan is az újságot! Töltse le a lapot!

 

Nem kapott valamiért Szegedi Tükröt? Ide írjon levelet! Kérjük, írja meg neve mellett a címét is, ezzel is segítve munkánkat!