Szegedi Tükör: két nap jazz az IH-ban hat koncerttel novemberben

Az öt évtizedes múltra visszatekintő Szegedi Jazz Napok minden évben a műfaj kiemelkedő hazai eseménye, a koncerteknek idén is az IH Rendezvényközpont ad helyet november 11-én és 12-én.
Szegedi Tükör

2022. október 29. 08:51

Szegedi Tükör: két nap jazz az
IH-ban hat koncerttel novemberben

Ott van a postaládájában a város ingyenes hetilapja, a Szegedi Tükör! Mi történt Szegeden, mi történt a szegediekkel a héten? Tizenkét oldal tartalmas és szórakoztató olvasnivaló nemcsak a hétvégére. Az eheti lapszámból:

  • újabb világcég Szegeden! A világ egyik vezető autóipari beszállítója, a thyssenkrupp Automotive Technology mérnökirodát létesít Szegeden.
  • Elkezdődött a munka: 71 millió forint önkormányzati forrásból felújítják a Budapesti körút utolsó szakaszát az Űrhajós utcától a József Attila sugárútig.
  • Összefogtak a szegedi iskolák. Az utóbbi évek legnagyobb tüntetése volt a Dugonics téren. Kétezernél is többen kapaszkodtak össze és tettek fogadalmat, hogy kiállnak egymásért.

 

Szegedi Tükör. A város és lakói.

 

 

Tegye el elektronikusan is az újságot! Töltse le a lapot!

 

Nem kapott valamiért Szegedi Tükröt? Ide írjon levelet! Kérjük, írja meg neve mellett a címét is, ezzel is segítve munkánkat!

Címlapon

mutasd mind