Szegedi Tükör: Hihetetlen mértékben faragta le a kormány a szociális ellátásokat

2020-ban 11,3 százalékkal költöttünk többet szociális juttatásokra, mint 2010-ben. Csak Írországban volt kisebb (10,8 százalék) a növekedés, Görögországban hat százalékos csökkenés volt. Ezzel szemben Bulgáriában, Lengyelországban és Litvániában 2020-ban több mint hetven százalékkal költöttek többet szociális juttatásokra, mint 2010-ben.
Szegedi Tükör

2022. november 12. 11:23

Szegedi Tükör: Hihetetlen mértékben
faragta le a kormány a szociális ellátásokat

Ott van a postaládájában a város ingyenes hetilapja, a Szegedi Tükör! Mi történt Szegeden, mi történt a szegediekkel a héten? Tizenkét oldal tartalmas és szórakoztató olvasnivaló nemcsak a hétvégére. Az eheti lapszámból:

  • Szeged ellenzi a posták bezárását! Az Összefogás Szegedért képviselői aláírásokat gyűjtenek a szegedi posták védelmében.
  • Nem vállal felelősséget az Orbán-kormány a szegényekért. Hihetetlen mértékben faragta le a Fidesz a szociális ellátásokat.
  • Lezüllesztette a Fidesz az oktatási rendszert – mondta a parlamentben Szabó Sándor, Szeged ellenzéki országgyűlési képviselője.

 

Szegedi Tükör. A város és lakói.

 

 

Tegye el elektronikusan is az újságot! Töltse le a lapot!

 

Nem kapott valamiért Szegedi Tükröt? Ide írjon levelet! Kérjük, írja meg neve mellett a címét is, ezzel is segítve munkánkat!

Címlapon

mutasd mind