Szegedi Tükör: drága lett a paradicsom, nem sárga – egekben a zöldség- és gyümölcsárak

Szegedi Tükör

2022. április 02. 10:06


        Szegedi Tükör: drága lett a
paradicsom, nem sárga – egekben a zöldség- és gyümölcsárak

Ott van a postaládájában a város ingyenes hetilapja, a Szegedi Tükör! Mi történt Szegeden, mi történt a szegediekkel a héten? Tizenhat oldal tartalmas és szórakoztató olvasnivaló nemcsak a hétvégére. Az eheti lapszámból:

  • Fel kell szabadítani Magyarországot a Fidesz uralma alól – mondta Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, aki Botka László polgármester, Szabó Sándor és Mihálik Edvin ellenzéki országgyűlésiképviselő-jelöltek társaságában tartott kampányzáró nagygyűlést a Klauzál téren. Az április 3-i országgyűlési választással kapcsolatban megtalálja a szegedi szavazókörök listáját a Szegedi Tükörben!
  • Több mint 650 millió forintból igazi oázissá varázsolta az önkormányzat a Vértó körüli több ezer négyzetméteres zöldterületet. A tó partján többek között futópályát, fitneszparkot, röplabda- és kutyás ügyességi pályát alakítottak ki.
  • Drága lett a paradicsom, nem sárga – egekben a zöldség- és gyümölcsárak, amelyek szinte napról napra drágulnak. Az infláció tizenöt éve nem látott szintre gyorsult fel, a Magyar Nemzeti Bank a 9,8 százalékos éves inflációt sem tartja kizártnak.

 

Szegedi Tükör. A város és lakói.

 

 

Tegye el elektronikusan is az újságot! Töltse le a lapot!

 

Nem kapott valamiért Szegedi Tükröt? Ide írjon levelet! Kérjük, írja meg neve mellett a címét is, ezzel is segítve munkánkat!