Szegedi Tükör: Boban és Marko Marković együtt fújja Újszegeden!

Szegedi Tükör

2022. június 18. 09:20

Szegedi Tükör: Boban és Marko
Marković együtt fújja Újszegeden!

Ott van a postaládájában a város ingyenes hetilapja, a Szegedi Tükör! Mi történt Szegeden, mi történt a szegediekkel a héten? Tizenkét oldal tartalmas és szórakoztató olvasnivaló nemcsak a hétvégére. Az eheti lapszámból:

  • Június 26-án időközi önkormányzati választást tartanak Kiskundorozsmán, amelyen Komjáti Zoltán az Összefogás Szegedért Egyesület színeiben indul A Fidesz Békés megyéből, egy korábbi MSZP–DK próbálkozót indít Ruzsa Roland személyében.
  • 1999 óta nem volt példa olyan mértékű inflációra, mint ami most tapasztalható. Az élelmiszerárak robbanásszerűen növekednek, és elemzők szerint még mindig nem értük el a csúcsot. Hamarosan akár ezer forintba is kerülhet egy kiló kenyér.
  • Hogyan akarja csökkenteni a kormány a várólistákat, és mit kíván tenni a járvány miatt el nem látott betegekkel? – kérdezte Szabó Sándor, Szeged országgyűlési képviselője Pintér Sándor belügyminisztertől a parlamentben.

 

Szegedi Tükör. A város és lakói.

 

 

Tegye el elektronikusan is az újságot! Töltse le a lapot!

 

Nem kapott valamiért Szegedi Tükröt? Ide írjon levelet! Kérjük, írja meg neve mellett a címét is, ezzel is segítve munkánkat!