Szegedi országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozatai: kocsi, ház és igazán semmi más

Határidőre leadták vagyonnyilatkozatukat a szegedi országgyűlési képviselők. Sem Szabó Sándor, sem Mihálffy Béla nem számolt be jelentős vagyonról, ház, kocsi, kisebb megtakarítás szerepel a nyilatkozatokban.
Vass Imre

2023. február 01. 10:15

Szegedi országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozatai: kocsi,
ház és igazán semmi más

Szabó Sándor

A szocialista képviselő egy 2018-ban vásárolt, 118 négyzetméteres lakóház tulajdonosa, valamint egy szintén ebben az évben vásárolt Ford Mondeót vezet.

 

Megtakarításait értékpapírban és részvényekben tartja:

  • 1350 OTP,
  • 80 ezer NUTEX,
  • 30 ezer Delta Technologies

részvénye van. AEGON nyugdíjbiztosítása pedig 817 ezer forint. Mind a részvényeinek száma, mind a nyugdíjbiztosítása emelkedett az elmúlt évhez képest.

 

A tavalyi 967 ezer forintos hitelintézettel szembeni tartozását kifizette. Neki azonban tartoznak, mégpedig 3,3 millió forinttal.

 

A képviselőnek máshonnan nincs bevétele.

 

Mihálffy Béla Lajos

A Fidesz új képviselője egy Szeged környéki tanyával rendelkezik, valamint felerészt tulajdonosa egy 110 négyzetméteres lakóháznak és az ahhoz tartozó 180 négyzetméteres gazdasági épületnek. Ezeket 1995-ben vásárolta. Mihálffy Béla egy 6 éves Suzuki Swift tulajdonosa.

 

A nyilatkozat szerint az elmúlt három évben önkormányzati képviselőként, az OGYH személyi titkáraként, valamint a Szetáv felügyelő bizottsági tagjaként kapott pénzt.