„Amikor majd katlannak kell lennie, akkor ez is katlan lesz!”: parádés arénaavatóval készül elfoglalni új otthonát a Pick Szeged – Itt a Szeged Podcast 69. adása!

Szegedi közéleti podcast-sorozatunkban ezen a héten sportolunk, főleg kézilabdával foglalkozunk.
„Amikor majd katlannak kell lennie, akkor ez is katlan lesz!”: parádés arénaavatóval készül elfoglalni új otthonát a Pick Szeged – Itt a Szeged Podcast 69. adása!

Az elmúlt két adásban így vagy úgy, de zenéről volt szó, és ez az adás is „tematikusra” sikerült: végig sportról beszélgettünk. Ehhez persze két olyan tornából felmentett kutyaütő kevés, mint Gedzo és én, úgyhogy mielőtt felhívtuk volna H. Nagy Mátét, a Pick Szeged kommunikációs igazgatóját, elhívtuk beszélgető- és kérdezőtársnak Kurilla Viktort, a Szeged Televízió sportszerkesztőjét, aki mondjuk úgy finoman, jobban képben van nálunk.

 

Viktor segítségével pedig mindent megkérdeztünk Mátétól, amit csak meg lehet kérdezni pár nappal Szeged vadonatúj kézilabdaarénájának átadója előtt. Kiderül, hogy a pillanatok alatt elfogyott jegyeken felül lesz-e még valamilyen mód arra, hogy aki még nem szerzett belépőt, az biztosítsa a bejutását az eseményre, hogy milyen különlegességekkel készülnek a nagyszabású rendezvényre, hogy mi minden lesz az új arénában, ami nem volt az újszegedi sportcsarnokban, hogy milyen érzés először belépni a hatalmas épületbe, hogy valójában miért is nem egy aréna az aréna, hanem egy mini kézilabdaváros, hogyan, kik és mire fogják használni a létesítményeket, de szóba kerül az is, hogy milyen volt a csapatnak átélni Dánia elmúlt évtizedeinek egyik legnagyobb hóviharát szerdán.

 

És ha már Viktor beült közénk, akkor persze nem tudunk csak kézilabdáról beszélgetni, szóba kerülnek az adás második részében az egyre látványosabb, szórakoztatóbb sportközvetítések, ennek kapcsán a foci, az egyre több kamera, a videobíró, és még sok minden más mellett az is, hogy vajon megérdemelte-e idén Lionel Messi az Aranylabdát.

 

Hallgassa, aki úgy érzi!

 

Címlapon

mutasd mind