Szeged megsajnálta Ruzsa Rolandot – Garai Szakács László jegyzete

A traffipaxdetektoros minitank BMW-vel közlekedő dorozsmai KDNP-s képviselő könnyítést kapott a parkoláshoz. Egyelőre nemhivatalosan.
Garai Szakács László

2022. október 22. 10:22

Szeged megsajnálta Ruzsa Rolandot –
Garai Szakács László jegyzete

Mivel Ruzsa Roland bevallotta, hogy nincs mozgáskorlátozott igazolványa, más megoldást kellett találni arra, hogy kényelmesen, gond nélkül parkolhasson a Széchenyi téren úgy, ahogy senki más. A megoldást még legalizálni kell, de ez is jól jelzi, Szeged összetartó, szolidáris város, ahol a mozgáskorlátozottak inkább lemondanak egy nekik fenntartott belvárosi parkolóról azért, hogy Dorozsma KDNP-s képviselőjének legalább a szabályos parkolással ne legyen gondja, ha már a sebességhatárokat képtelen betartani – mi másért lenne traffipaxdetektor az X6-os zöldséges BMW-ben.

 

Lényeg: valaki már lépett, mert a Széchenyi téren egy nemhivatalos kiegészítő táblát rakott ki a fenntartott parkoló táblája alá.

 

 

Ismert, Ruzsa Roland gyakorlatilag egy vállrándítással elintézte, hogy a minap Szeged belvárosában mozgáskorlátozott igazolvány nélkül egy, a segítséggel élőknek fenntartott helyen parkolt. Ide rakom a smalltalkot, mert roppant tanulságos:

 

– Csak nem rakja fel az autómat a netre?

 

– Így, hogy most már tudom, hogy a magáé...

 

– Miért? Rossz helyen állok?

 

– Van mozgáskorlátozott igazolványa?

 

– Úgy nézek ki?

 

Majd Ruzsa Roland pénteken felállt a közgyűlésben, és KDNP-s képviselőhöz méltó módon kért bocsánatot. Elismerte, hogy rossz helyen parkolt, megígérte, hogy nem tesz ilyet többet, majd elnézést kért.

 

Csak sajnos itt elkapta a Havasi Bertalan-betegség, és nem állt le.

 

Pedig egészen odáig, az elnézést kérésig elegáns volt, amit csinált.

 

De sajnos folytatta. Legyakornokozott, ami azért esett rosszul, mert méltatlan, röhejes „visszavágás” volt, a homokozóban komolyabban sértik meg egymást a középsős gyerekek, majd azt is mondta, minden, amit „lekommunikáltam”, hazugság volt.

  • A beszélgetés úgy hangzott el, ahogy,
  • utána megbeszéltük, hogy neki is adva van a lehetőség, hogy szerepeljen a Mérlegen a képviselő című sorozatunkban, sőt, párttársával, elődjével Mihálffy Béla együtt is szerepelhetnek, hiszen 2019-ben Mihálffy nyerte meg a körzetet, a sorozat meg arról szól, hogy az egyéni körzetben nyert képviselők 2019 óta mi mindent értek el, illetve milyen tervek vannak. Ebben mi lenne a lekommunikált hazugság, ilyet miért találnék ki?
  • És abban sem nagyon van lekommunikált hazugság, hogy egy GPS800 detektor volt a minitank BMW-je műszerfalán. Íme:

 

Ott a GPS800 detektor volt a BMW műszerfalán. Az eszköz a róla szóló leírás szerint „GPS alapon jelzi száz százalékos pontossággal Európa összes telepített traffipaxát! Hatékony védelem az összes új magyar szupertraffipax ellen is!” A készülék 750 méterről jelez. Ez azt jelenti, hogy mondjuk Szegeden a Fonógyári útnál lévő traffipaxokat a Napos úttól jelzi a detektor a Szeged Plaza irányából

Címlapon

mutasd mind

Vélemények

mutasd mind