Szeged-kiskundorozsmai gyilkosság: kisgyerekük szeme láttára késelte meg várandós feleségét a szegedi férfi – ma letartóztatták

Ügyészi indítványra elrendelte a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája szombaton harminc napra annak a helybéli férfinak a letartóztatását, aki pénteken meggyilkolta várandós feleségét.

2020. november 07. 17:49

Szeged-kiskundorozsmai gyilkosság: kisgyerekük szeme láttára késelte meg várandós feleségét a szegedi férfi – ma letartóztatták

A férfi fellebbezett a döntés ellen. A férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítják – közölte Szanka Ferenc, a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője.

A gyanú szerint a 36 éves férfi péntekre virradóra szeged-kiskundorozsmai családi házukban több késszúrással megölte várandós feleségét kiskorú gyermekük jelenlétében.

A férfi a késelés után elhagyta a helyszínt, majd az édesanyjához ment, ahol elmondta a történteket. Az asszony bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök a bejelentéstől számított fél órán belül Domaszéken elfogták a gyanúsítottat.

A főügyészség a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt indítványozta a férfi letartóztatását. A nyomozási bíró osztotta a vádhatóság álláspontját, és a kényszerintézkedés elrendeléséről döntött.

A gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be, így a döntés nem végleges.