Századszor is: Szeged Podcast!

Igen, ez már a századik adás! De ahogy gólörömre nincs idő, úgy ünneplésre sem: éghajlatváltozás és a városon belül közlekedés változása volt a két fő téma. Oké, egy kicsit örültünk a jubileumnak is, meg bemondtuk a Pick Szeged BL-csoportköri ellenfeleit.
Századszor is: Szeged Podcast!

Lassan két éve, hogy elindult a Szeged Podcast, és hála a naptárunknak, a két éves születésnaphoz közel ünnepelhető a századik adás is. Ez volt ma, ennek alkalmából hárman tobzódtunk a stúdióban, és meghallgattuk Gál Tamást arról, hogy ez a nyár, ez elkövetkező nyarakhoz képest jóval hidegebb. És a nyaraink jelentős részén minimum ilyen lesz a hőmérséklet. Szóval ehhez képest legyen melegünk…

 

Az egyetem Éghajlattani Tanszékének munkatársa arról is beszélt, miért izgalmas az Alföld a globális felmelegedés kellős közepén onnan, ahonnan ő és a kollégái figyelik az időjárás változását. Gál Tamás szerint még mindig tehetnénk akár érdemben is azért, hogy lassuljon a globális felmelegedés, ám a hajlandóság, hogy is mondjam, hagy némi kívánnivalót maga után.

 

Majd felhívtuk Majó-Petri Zoltánt, akivel megbeszéltük, miért fontos a Lime és az SZKT együttműködése, miért lehetünk megint büszkék Szegedre, és mik azok a további forradalmi újítások, amiknek hamarosan örülhetünk Szeged mikromobilitásában.

 

Ezután jött egy rövid szakmai értékelés, amivel egyetértettem, majd megállapítottuk, remek BL-meccsek várnak ránk a következő szezonban is a Pick Arénában.