Szavazásra buzdítottak az indulók, az ellenzékiek a változás mellett érvelnek. Haladás vagy maradás? – írta az egyik szegedi fideszes jelölt

Megnéztük, mit tartottak a legfontosabbnak a szegedi és vásárhelyi esélyes indulók a szavazás vége előtt.
Szeged.hu

2022. április 03. 18:31

Szavazásra buzdítottak az indulók, az ellenzékiek a változás mellett érvelnek. Haladás vagy maradás? – írta az egyik szegedi fideszes jelölt

„Álljunk ki az igazunkért, a városunkért, az otthonunkért. Mutassuk meg a Fidesznek, hogy a többség nem kér a korrupcióból és a gyűlöletből. Helyette minőségi oktatást és egészségügyet, tisztességes megélhetést akar! Csak akkor sikerülhet, ha ma mindannyian elmegyünk szavazni. Hajrá Szeged, hajrá kormányváltás!” 

 

– buzdította szavazásra a Facebookon a választókat Mihálik Edvin. Később azt ís írta, „csak akkor sikerülhet, ha ma mindannyian elmegyünk szavazni. Hajrá Szeged, hajrá kormányváltás!”

 

 

Mihálffy Béla szűkszavúan csak annyit írt, 

 

„Őrizzük meg együtt Magyarorzág békéjét és biztonságát! Előre, vagy hátra? Haladás, vagy maradás?”

 

 

„Hölgykoszorúban szavaztam a változásra, az egységre, az összetartozásra, Európára, az ország és Szeged fejlődésére!” 

 

– ezt már Szabó Sándor írta a Facebookon.

 

Bartók Csaba a többi között azt írta: "A választás sorsdöntő. Mindenkire szükség van! Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát!"

 

„Szavazzon Ön is az Egységben Magyarországért képviselőjelöltjére és pártlistájára a parlamenti választásokon! Töltse ki ezt az egyszerű adatlapot, és segítünk megtervezni szavazás napját!” – mondta videós üzenetében Márki-Zay Péter Kecskemétről.

 

 

„Hódmezővásárhelyen országos viszonylatban is az egyik legmagasabb a részvétel. Nálunk a legnagyobb a küzdelem. A békénk és biztonságunk pár száz szavazaton múlhat. Ha még nem volt szavazni, mindenképpen menjen el” – írta Lázár János.

 

 

(Liszli Kornélia)

Címlapon

mutasd mind