Szabó Sándor: aki változást szeretne, annak el kell menni szavazni!

Szabó Sándor a Csongrád-Csanád megye 1-es számú választókörzetének összellenzéki jelöltje Tápén, a Bálint Sándor Általános Iskolában szavazott vasárnap délután. Mindenkit arra buzdít, kövessék a példáját és minél többen menjenek el szavazni, hogy valóban a nép akarata érvényesüljön.
Rafai Gábor

2022. április 03. 15:39

Szabó Sándor: aki
változást szeretne, annak el kell menni szavazni!

– Kétszer már elnyerte a szegediek bizalmát, most mire számít?

 

– Arra, hogy most is értékelik azt munkát, amit az elmúlt két ciklusban a városért tettem. Arra számítok, hogy a szegediek is változást szeretnének, ezért a Nyugatra, az egységre, az összetartozásra és a békés építkezésre szavaznak. Biztos vagyok benne, hogy az ország különböző pontjain ugyanígy fognak tenni a választók. 

 

– Mit üzen azoknak, akik még ezután járulnak az urákhoz? Miért fontos, hogy minél többen menjenek el szavazni?

 

– Aki változást akar az országban, aki a megosztottság helyett az összetartozást, a gyűlölködés helyett a békés fejlődést szeretné látni a következő négy évben, az mindenképpen jöjjön el szavazni. Örömmel látom, hogy korosztálytól függetlenül, fiatalok és idősek jönnek, mert elegük lett abból a rendszerből, ami az elmúlt tizenkét év alatt kialakult. Az emberek változást akarnak és biztos vagyok benne, hogy ma ez a változás be is fog következni. 

 

 

– Az időjárás mennyire befolyásolja a szavazási hajlandóságot?

 

– Lehet köze az időjárásnak ahhoz, hogy esetleg kevesebben jönnek el szavazni, de hosszú még a mai nap, este hét óráig nyitva vannak a szavazókörök, és úgy tűnik, most az eső is elállt. Abban bízok, hogy délután jön még egy nagyhajrá, remélem, nagyjából ugyanakkora részvételi arány lesz a végére, mint az előző választáskor. Aki változás akar, annak el kell jönnie – mondta el Szabó Sándor, az Összefogás Magyarországért képviselőjelöltje.

 

Címlapon

mutasd mind