Szabó Sándor a Témában: Európa-bajnokok vagyunk inflációban, és az élelmiszerek drágulásában

Évértékelő interjút adott Szeged MSZP-s országgyűlési képviselője a Szeged Televíziónak. Balogh Judit hírigazgatóval arról is beszélgettek, hogyan változott Szeged és a szegediek élete az elmúlt hónapokban, és miként oldhatná meg a kormány a sorozatos válsághelyzeteket?
Garai Szakács László

2022. december 14. 09:51

Szabó Sándor a Témában:
Európa-bajnokok vagyunk inflációban, és az élelmiszerek
drágulásában
  • Hatszoros áramár,
  • hétszeres gázár,
  • tizenegyszeres távhőár

innen indul Szeged 2023-ban. Szabó Sándor a Témában azt is mondta, a választókörzetében lévő kistelepülések ugyanazokkal a problémákkal küzdenek, mint a megyeszékhely. – Ekkora költségeket a kistelepülések kormányzati segítség nélkül biztosan nem tudnak kigazdálkodni – mondta az MSZP-s országgyűlési képviselő. Szabó hangsúlyozta, kormányzati segítség nélkül kigazdálkodhatatlanok ezek a rezsiszámlák, mindegy, mekkora településről beszélünk. Épp ezért is aggasztó, hogy még mindig nem történt semmi, nem lépett semmit a kormány.

 

Szabó Sándor szerint elgondolkodtató az is, hogy rendeleti úton tervezik módosítani a májusban elfogadott költségvetést, aminek elég régóta semmi köze nincs a valósághoz. – Fogalmunk sincs, mire számíthatunk, milyen számok lesznek ezen a rendeleti úton elfogadandó költségvetésben – jegyezte meg Szeged MSZP-s országgyűlési képviselője.

 

Szabó szerint a fideszes kampány egy Kész átverés!-show volt.

 

Szabó Sándor szerint egyre több településen látják azt az emberek, hogy a Fidesz becsapta őket. Ahol nemcsak a propagandából tájékozódnak a magyarok, ott látják, hogy nagyon nagy baj van. Szabó szerint nagyon helyesen tette Szeged, hogy nem engedett a szociális támogatásokból.

 

Nézze meg a beszélgetést!