Szabó Sándor a Senior Center Fenyőfaállításán: Nagyon fontos az az idő, amit békében szeretetben együtt tudunk tölteni a családunkkal és itt, ebben a közösségben, a második otthonunkban is!

Meglepték a szegedi nyugdíjasokat a Senior Centerben Mikulás alkalmából: zenés-táncos ünnepi műsorokkal, mikulásvirággal, karácsonyfadíszekkel várták a klubtagokat. Telt ház volt, olyannyira, hogy a nagytermen kívül az előtérben is álltak.
Szabó Sándor a Senior Center
Fenyőfaállításán: Nagyon fontos az az idő, amit békében
szeretetben együtt tudunk tölteni a családunkkal és itt, ebben a
közösségben, a második otthonunkban is!

A nyugdíjasokat Tóth Ildikó, a Senior Center vezetője fogadta, majd Szeged MSZP-s országgyűlési képviselője, Szabó Sándor mondott rövid köszöntőt. Szabó arról beszélt, jó érzés újra itt lenni, egy kicsit végre visszakaptuk az éltünket a koronavírus-járvány után, majd Szeged önkormányzatának, Botka László polgármesternek a jókívánságait adta át a nyugdíjasoknak.

 

– Készülődünk a karácsonyra, de közben azt is nagyon jó tudni, hogy a családunkon kívül van egy másik közösség, egy második otthon, ahol egy jót beszélgethetünk, ahol meghallgatnak minket, ahol barátokkal lehetünk együtt. Ez a második otthon a Senior Center, a nyugdíjasklubok. Nagyon büszke vagyok arra, hogy Szegeden ilyen összetartó erős nyugdíjasközösség van, bárhova megyek, bárhova hívnak azt tapasztalom, a szegedit nem érhetik utol máshol – mondta Szabó Sándor, aki arról is beszélt, a csillogó ajándékok elsősorban a fiatalabbak fontosak, de ezeken túl legalább olyan fontosak azok az együtt töltött órák, amiket ilyenkor közösen meg tudunk élni.

 

Az országgyűlési képviselő köszöntője után a Harangláb nyugdíjas egyesület ünnepi műsorát nézhették meg a nyugdíjasok, majd a Postás nyugdíjas klub Postás Countrynagyik fellépése következett, majd Mizsei Zoltán tangóharmonikázott.

 

A nyugdíjasok mikulásvirágot és tápai gyékényből készült karácsonyfadíszeket is kaptak ajándékba az ünnepség végén.

 

Címlapon

mutasd mind

Vélemények

mutasd mind