Szabó Bálint víziszárnyas elnököt legyőzhetik a saját lúdjai

A jelek szerint sokan vannak.
Garai Szakács László

2022. május 11. 19:15

Szabó Bálint víziszárnyas elnököt
legyőzhetik a saját lúdjai

Bevallom, ritkán nézem a Baromfi Termék Tanács honlapját, de most felhívták a figyelmemet egy közleményre, ami az átlagosnál jobbal érdekelhet minket, hiszen Szabó Bálint víziszárnyas elnökről szól. Innen átadom a szót a termék tanácsnak, de a végén még visszajövök egy kicsit.

 

„A Baromfi Termék Tanács (BTT) a leghatározottabban elhatárolódik Szabó Bálinttól, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetőjétől, és a konfliktus jogi rendezéséig a BTT valamennyi rendezvényén nemkívánatos személynek tekinti.

 

Botrányos és illegitim rendezvénynek minősítette a Baromfi Termék Tanács elnöksége és teljes szervezete a Magyar Kacsaszövetség és a Magyar Lúdszövetség május 4-én Kiskunfélegyházán megtartott eseményét. A szervezet megindította a jogi lépéseket, a bíróság jogerős döntéséig pedig teljes mértékben elhatárolódik az ott megválasztott személyektől.

 

Az elhatárolódás vonatkozik Szabó Bálintra, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetőjére is, akit a BTT valamennyi saját rendezvényén, így a Baromfi Világnap május 13-i szakmai ünnepségén, illetve a terméktanács szintén május 13-i tisztújítással egybekötött küldöttgyűlésén is nemkívánatos személynek tekint. Szabó Bálint, illetve a Likvid Kontroll Kft. soha nem volt tagja egyik szakmai szövetségnek sem. Szakmai felkészültsége, illetve erkölcsi-etikai viselkedése nem egyeztethető össze a nagy múltú szakmai szervezet számára elfogadható normákkal.”

 

Szóval, nem értékelve a fenti közleményt, kizárólag a közmondásra koncentrálva: most úgy tűnik, győznek a ludak, de akkor Szabó Bálint disznó? A kérdés költői...

Címlapon

mutasd mind