Szabó Bálint, a Fidesz évtizedes provokátora újra akcióban – Garai Szakács László jegyzete

Mielőtt újra elkövetnék egyesek azt a súlyos hibát, hogy elkezdenek rajongani Szabó Bálintért, ismételjük át újra, ki is ő és kinek dolgozik valójában.
Garai Szakács László

2022. szeptember 10. 18:36

Szabó Bálint, a Fidesz évtizedes
provokátora újra akcióban – Garai Szakács László jegyzete

Kötcsén ma újra összegyűlt Orbán Viktor és a Fidesz, meg a Fidesz körüli emberek, hogy jól érezzék magukat. A rendezvény előtt, az érkezéskor történt ez:

 

 

Szabó Bálint odament a kötcsei piknikre és úgy csinált, mintha.

De ez tényleg csak mintha.

 

Szabó Bálint ugyanis az elmúlt tizenkét évben a Fideszt szolgálta és szolgálja. Kezdte a nagy „pénzszórással” Szeged közgyűlésében, amikor a karzatról kellett kivezetni. De jó példa erre a Szeviép, az, hogy Lázár Jánost a konyhájában ültette le egyeztetni a teendőkről. Lázár maga hozta Szabó Bálintnak a kormányrendeletet, amiben négymilliárd forint közpénz ment el nagyrészben megvásárolt követelésekre. Hogy mennyire érte meg neki már akkor a Fideszt szolgálni jól jelzi ez a grafikon, ami a provokátor cégének árbevételét és adózás előtti eredményét mutatja:

 

 

2018 a Szeviép-kifizetés éve – neki. Sem előtte, sem utána komolyan vehető bevétele nem volt a cégének. Ez körülbelül olyan, mint egy lottóötös. Csak azt jellemzően magánszemélyek nyerik meg, nem szokott céges kimutatásokban szerepelni.

 

Most a budapesti traktoros szerencsétlenkedés sem a gazdákról szólt, ott neki azt kellett bemutatnia mennyire béna az ellenzék, hiszen itt van egy kormányellenes tüntető, aki egyetlen traktor nem tudott vidékről Budapestre felvinni és ott sem csinált mást, csak szájalt. Szabó Bálint sem Szegeden, sem máshol az országban semmi mást nem csinál, csak azt, hogy minden egyes szereplésével azt a látszatot keltse, az ellenzék nevetséges, alkalmatlan – mindenre.

 

Szabó Bálint továbbra is a Fidesz fizetett provokátora. Most éppen az a feladata, hogy az ellenzéket járassa le. Ez a kötcsei akció sem szólt másról, csak erről. Ha valaki állandó vendég a kormánypárti revolvertelevíziókban, arról nehezen lehet azt gondolni, hogy az ellenzék grál lovagja, aki Orbán ellen harcol.

 

Ne dőljenek be neki.