Szabadtéri fogadóórákat tart Szabó Sándor

Az elkövetkező napokban több helyszínen is tart szabadtéri fogadóórát Szabó Sándor, akihez az adott körzet önkormányzati képviselői is csatlakoznak. Az érdeklődőket farsangi fánkkal és meleg teával is várják.
Vass Imre

2023. február 17. 09:10

Szabadtéri fogadóórákat tart Szabó Sándor

Az első szabadtéri fogadóórára február 18-án, szombaton kerül sor. Akkor reggel 9 órától a szőregi COOP ABC-nél Szabó Sándor mellett Avramov András is várja a környéken élőket, hogy mondják el véleményüket, javaslataikat. 

 

Ugyancsak szombaton 10 órától a Csillag téri SPAR ABC-nél Szécsényi Rózsa és Szénási Róbert önkormányzati képvisel tart fogadóórát, ahol szintén ott lesz Szabó Sándor is.

 

A szabadtéri fogadóórák sora február 20-án, hétfőn folytatódik, akkor az országgyűlési képviselő mellett 15 óra a Víztorony téren Mészáros Tamás, 16 órától pedig a Gyöngyvirág utcai Kispiacnál Kozma József várja az érdeklődőket.

 

Február 21-én, kedden 16 órától az Azúr Drogéria előtt Tóth Károllyal, február 23-án, csütörtökön a Rókusi körúti Tésztaháznál pedig Ménesi Imrével tart fogadóórát Szabó Sándor.