Stabil élmezőnyt jelentő győzelem: Tiszakécskei LC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–1 (0–1)

Villant a kapitány, szállította a 3 pontot.
Cservenák Zoltán

2022. október 06. 01:01

Stabil élmezőnyt jelentő győzelem: Tiszakécskei LC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–1 (0–1)

Tiszakécskei LC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–1 (0–1)

Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 300 néző. Vezette: Nagy Norbert, asszisztensek: Szilágyi Norbert, Baghy Csaba.

Tiszakécske: Halasi– Balázs B., Máté, Végső, Farkas N.(Vólent, 75.)– Gyurján, Szekér Á., Erdei C., Lovas Zs.– Zamostny, Balajti. Vezetőedző: Visinka Ede

Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Molnár-Farkas – Könczey, Vári, Szilágyi, Kővári – Farkas Aurél, Gajdos (Bitó, 89.), Szatmári, Rédling – íBíró B. (Dobos Á., 71.), Kundrák (Haruna, 89.). Vezetőedző: Aleksandar Stevanovic

Gólszerző: Gajdos Zs. 42.

 

A klub honlapjának beszámolója szerint jól kezdte a Tiszakécske elleni meccset a Grosics, leginkább Rédling, Bíró és Gajdos voltak aktívak, Kundrák ellen pedig tizenegyest érően szabálytalankodtak, de néma maradt Nagy Norbert sípja.

 

A Tiszakécske halvány volt, 26. percben lőttek először kapura a hazaiak. A 37. percben Bíró lőhetett volna gólt, de a kécskei kapus nagy bravúrral védte az ötméteres lövést.

 

A 42. percben aztán jött a kapitány, Gajdos Zsolt, és a tizenhatoson belülre érve a labdával szép lövéssel megszerezte a vezetést.

 

Az 50. percben Rédling ellen tizenegyest érő módon szabálytalankodtak a kécskeiek a büntetőterületen belül, de a megítélt tizenegyest Bíró kihagyta. Pontosabban a hazai kapus, Halasi jól érezte a sarkot. Ezután felpörgött a Tiszakécske, többször is veszélyeztették a szegedi kaput, de a Grosics meg tudta őrizni a kapuját a góltól, maradt a 0–1.

(Fotó: Szeged-Csanád Grosics Akadémia Facebook-oldala)