Soha nem várták még ennyien Tápén a Mikulást

Integetés, szaloncukor-dobálás, éneklő gyerekek: körbejárt a Mikulás idén is Tápén, még ha nem is tudott annyiszor megállni, mint máskor.

2020. december 06. 18:28

Tápéi buszvégállomás–Honfoglalás utca–Heller Ödön Művelődési Ház–Árvácska utca–Zsukov tér–Zágráb utca–Gerle utca, Pitypang utca sarka–Balatoni utca–Délceg utcai buszvégállomás–Forradalom utcai bolt–Völgyérhát utcai buszvégállomás–Lidicei tér–Petőfitelep, művelődési ház.

Kattintson fönti képünkre, nézze meg Iványi Aurél galériáját!

Ezen az útvonalon ment végig idén is a Mikulás, de mégis más volt az idei körútja: a koronavírus-járvány miatt a gyerekek most csak messziről örültek, ugrándoztak, csak kiabálni tudtak a Mikulásnak. A kivilágított kétlovas kocsi hosszabban a Tápéi buszvégállomáson, a Zsukov téren, a Gerle és Pitypang utca sarkán állt meg, itt a Mikulás mindenhol meghallgatta kedvenc, róla szóló dalait, és mindig felhívta a figyelmet a maszkviselés és a távolságtartás fontosságára.

– Ha ezeket betartjátok, gyerekek, akkor jövőre is találkozhattok nagyszüleitekkel, szeretteitekkel, és persze velem is, hiszen akkor én sem betegszem meg, és újra el tudok jönni hozzátok – mondta a Mikulás a tápéi buszvégállomásnál.

Szécsényi Rózsa alpolgármester, Tápé önkormányzati képviselője azt mondta, most, hogy tombol a koronavírus-járvány sokkal többen várták a Mikulást, mind eddig bármikor. A tápéi buszvégállomás tele volt, és mindenhol az út mentén lelkesen integettek a szülők, a gyerekek.

gszl