Soha nem találja ki, ki jutott a fideszes Kocsis Máté eszébe, amikor az ellenzéki előválasztást értékelte!

Persze dehogynem: Gyurcsány!

2021. szeptember 30. 17:25

Soha nem találja ki, ki jutott a fideszes Kocsis Máté eszébe, amikor az ellenzéki előválasztást értékelte!

Minden úgy alakult a színjátékban, ahogy azt Gyurcsány Ferenc eltervezte – értékelte az ellenzéki előválasztás első fordulóját Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője csütörtökön Facebook-bejegyzésében fejtette ki A Véleményét, ami természetesen tökéletesen egybecseng a kormánypárt elmúlt hetekben, hónapokban hangoztatott propagandájával.

Kocsis azt írta:

Gyurcsány Ferenc bedarálta a Momentumot, az LMP-t, és megsemmisítette a Jobbikot is, az MSZP-t pedig már rég kinyírta. Szerinte nyilvánvaló, hogy Márki-Zay Péter is csak reggeli lenne a baloldal vezérének.

A frakcióvezető szerint mára az is végleg eldőlt, hogy nincs a baloldalon semmilyen új lendület, új arcok, semmilyen lezárt múlt, más politika, mert szerinte „a baloldal megújítására tett erőtlen kísérlet csúfosan megbukott”. Természetesen szerinte ez eleve is bukásra volt ítélve, csak a benne részt vevők politikai képességek hiányában nem vették ezt észre.

Kocsis új látja, hogy Gyurcsány Ferenc az egyeduralkodó, és az ő vezetésével a kudarcos múlt emberei térnek vissza a baloldalra a következő évtizedre. Szerinte Gyurcsány mindent leuralt, a kicsiket felszámolta, és lényegében már csak két lehetőséget hagyott: vagy a felesége lesz a miniszterelnök-jelöltje, vagy a „fővárosi bábja”, aki már 17 évvel ezelőtt is a fizetési listáján volt, és aki azóta is „szolgalelkűen hajtja végre akaratát”.

„Folytatódjék hát a színjáték a baloldalon, de a végén biztosan csak egy nevet: Gyurcsány Ferenc. Megint ránk marad a feladat, hogy legyőzzük jövő tavasszal, készüljünk!”

– adott újabb ízelítőt a fideszes propagandagépezet olajozott működéséről, valamint a párt képviselőinek Gyurcsány-mániájáról Kocsis Máté.

Tovább olvasom