Sétáljuk össze a ligetben a gyermeksebészet műszermosogatógépének árát!

A Két Lábon vagy Két Keréken a Városért Sportegyesület szombaton tízre szervez egy jótékonysági sétát.
Garai Szakács László

2022. április 21. 12:05

Sétáljuk össze a ligetben a
gyermeksebészet műszermosogatógépének árát!

Jakab Gusztáv újra megpróbál segíteni a gyermeksebészetnek!

 

Megírtam, a Gyermeksebészet a Műtétre Váró Gyermekekért Alapítvány a gyermeksebészet Facebook-oldalán tett közzé egy felhívást: évek óta hiányzik egy hatmillió forintos műszermosogatógép az osztályról. Kovács Tamás, az alapítvány kuratóriumának elnöke a bejegyzésben azt írta, van ennek a hatmillió forintos eszköznek egy felújított, kétmillió forintba kerülő változata is.

 

Nekik már az is jó lenne.

 

A bejegyzésben szerepelt az alapítványnak a számlaszáma, ahová várták a felajánlásokat, és bíztak abban, mint már annyiszor, most is sikerül összegyűjteni a pénzt, és végül sikerül majd vásárolni egy ilyen gépet.

 

Csakhogy ez a bejegyzés valahogyan eltűnt.

 

Szerencsére sikerült megtalálnom a bejegyzést a számlaszámmal, közzétettem, így újra lehet adakozni, de ami legalább ennyire fontos, közben a Jakab Gusztáv vezette Két Lábon vagy Két Keréken a Városért Sportegyesület is megmozdult.

 

Jótékonysági sétára várják a szegedieket szombaton, április 23-án 10 órától Újszegedre, a ligetbe. A sétán úgy vehetünk részt, hogy legalább 1000 forint adományt utalunk az egyesület számlaszámára: 11735005-26058632. A befolyt összeget a műszermosogatógép megvételére fordítják.

 

Legyünk ott minél többen, hátha összejöhet egy vadonatúj eszköz ára is!