Sebastian Vettel is megjelent egy lánykérésen a Hungaroringen

A vőlegényjelölt Dániel a reptéren hívta meg a pilótát a lánykérésre.

2021. július 31. 20:45

Sebastian Vettel is megjelent egy lánykérésen a Hungaroringen

Így Vettel lényegében a lánykérés tanújaként vett részt az eseményen csütörtök este. Az ifjú jegyespár, Koronczi Dániel és Matyó Veronika mindketten Vettel-rajongók, négy éve épp a Hungaroringen találkoztak, nem véletlen tehát a meghívás.

A Hungaroring honlapja azt írja, Veronika nem sejtett semmit a lánykérésről, pedig vőlegénye a reptéren egy borítékot adott Vettelnek, és azt kérte tőle, olvassa el csütörtökig. Úgy látszik, a sztárpilóta ezt megtette, mivel elment a romantikus eseményre.

Vettel rollerrel érkezett, és bár Dániel izgatottságában nem várta meg a megbeszélt fél nyolcas kezdést, a német autóversenyző mégsem maradt le az eseményről, sőt, közös fotó is készült.

A négyszeres világbajnok, aki jelenleg az Aston Martin csapatnál versenyez, saját kézzel írott jókívánságait adta áta párnak egy borítékban.

A magyar nagydíj szombati időmérőjét Lewis Hamilton nyerte, második helyen Bottas, harmadikon Verstappen végzett. Vettel a 10. lett. Az Aston Martin pilótája a mercedes-es Lewis Hamilton mellett ugyancsak felemelte a szavát a homofóbtörvény ellen, ami miatt komoly politikai támadások érték őket kormányzati körökből és a Fidesz-közeli médiában.