Sbfgjgkhgfdesss – ezzel a hírbombával sokkolt a KESMA, benne a szebb napokat látott Délmagyarország

Természetesen egy hibáról lehet szó, ami végigment a KESMA központi automata rendszerén, és így megjelent az összes központosított KESMA-tag oldalon, de akkor is vicces.
Cservenák Zoltán

2022. május 12. 12:33

Sbfgjgkhgfdesss – ezzel a hírbombával sokkolt a KESMA, benne a szebb napokat látott Délmagyarország

Sbfgjgkhgfdesss – írta meg más híroldalak mellett a Délmagyarország is, szebb napokat látott korábbi munkahelyem, és néhány mostani kollégám talán annál is szebb napokat látott még korábbi munkahelye. A „Sbfgjgkhgfdesss” bizonyára csak úgy történhetett meg, hogy valaki a központban valamit elrontott, hiszen nyilván azt akarták írni, hogy 

 

Mdfkgfdesss.

 

A „hírt” egyébként a KESMA-lapok közül nem csupán a Délmagyarország „vette át”, megjelent a Sonline, a Duol, a Szoljon, a Veol, a Heol, a Vaol és a Boon.hu hasonlóan értékes és nívós anyagai között az Egyperces nevű rovatban.

 

Forrás: mecsekalja.tumblr.com

 

A KESMA-lapok idei legszórakoztatóbb anyagát egyébként a mecsekalja.tumblr.com vette észre, ebből írt cikket a Média1. Utóbbi megjegyzi: a Sbfgjgkhgfdesss-„cikk” 

 

„szimbolikus, hiszen megmutatták vele, hogy nagyjából egy-két perc alatt milyen gyorsan tud végigsöpörni a teljes magyar fideszes médiahálózaton egy lejárató anyag, ha a központi szerkesztőségben valaki úgy akarja”.

Címlapon

mutasd mind