Saját arcával díszített nápolyit oszt a romáknak egy fideszes országgyűlési képviselő

A nápolyit nem ő vette, roma vállalkozóktól valók.
Cservenák Zoltán

2021. december 22. 20:35

Saját arcával díszített nápolyit oszt a romáknak egy fideszes országgyűlési képviselő

A fideszes Balla Mihály tudja, mit jelent a szükség, ezért segít: országgyűlési képviselői fotójával és Fidesz-logóval díszített jókívánságaival felmatricázott vödrös csokis nápolyit oszt szét a balassagyarmati romák között – erről posztolt Hadházy Ákos a Facebookon.

 

A független ellenzéki országgyűlési képviselő azt írja: „Nincs más szó erre, mint hogy undorító. Ahogyan ez amúgy lenni szokott, a pénz erre valóban a képviselőtől jön: az ő kegyéből lehet ugyanis EU-s projekteket nyerni, aminek a nyereségéből igazán kampányolhatnak kicsit a »vállalkozók« a képviselőnek.  

A  legszegényebbek pedig tapsoljanak, hogy krumpli mellett nápolyi is jár…”

 

 

Balla Mihály 1998 óta a Fidesz országgyűlési képviselője, jelenleg Nógrád megye 2-es választókerületéből jár a parlamentbe.

 

Balla nem túl aktív tagja a Fidesz képviselőcsoportjának, idén mindössze 3 indítványa volt, egy alákérdezés Kásler Miklós emberminiszternek a Fidesz gyermekvédelminek mondott népszavazásáról és a gonosz Brüsszel ármánykodásáról, egy kérdését visszavonta, a harmadik pedig a Magyar Falu Programmmal kapcsolatos alákérdezés Gulyás Gergelynek.

 

Ebben Balla a többi között azt írja, a programnak köszönhetően körzetébe, Nógrád megyében "egész más a települések hangulata, a településeken élők és a településvezetők is érzik, számíthatnak a kormányra". De azt is írja, köszöni a támogatásokat, "a sok fejlesztést és az egész országot lázban tartó Magyar Falu Programot".