Röszke megint elesett

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralók miatt hosszú a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhelyen vasárnap délelőtt.
Cservenák Zoltán

2022. július 24. 09:44

Röszke megint elesett

Autókkal Szerbiába tartóknak 3, az onnan érkezőknek 2 órát kell várakozniuk a határátlépésre, az autóbusszal utazóknak mindkét irányban 2-2 órát kell állniuk a határon.
 

Erős a forgalom a júliusban és augusztusban pénteken, szombaton és vasárnap 7 és 22 óra között működő ásotthalmi határátkelőhelyen is, ahol mindkét irányban egyórás a várakozás.
 

A gyorsabb határátlépés érdekében az autósok 7 és 19 óra között választhatják a tiszaszigeti és a kübekházi közúti határátkelőhelyet.

 

Intenzív a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen, ahol autóval Romániába tartóknak 1 órát kell várakozniuk, ahogy a nagylaki közúti határátkelőhelyen is. 

 

A Romániába utazók az egész nap üzemelő kiszombori átkelő felé kerülhetnek.

 

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán, illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilalkalmazás segítségével tájékozódhatnak.

Címlapon

mutasd mind

Vélemények

mutasd mind