Rosszindulatú kampánynak nevezte Parragh László kamaraelnök a luxusköltéseket taglaló cikksorozatot

Az iparkamara elnöke az ATV-ben beszélt az őt ért sérelmekről. Szerinte nem csupán rosszindulatú, méltatlan is a HVG cikksorozata.
Rosszindulatú kampánynak nevezte Parragh László kamaraelnök a luxusköltéseket taglaló cikksorozatot

Parragh a HVG-n megjelent cikkek kapcsán azt mondta az ATV-nek, rosszindulatú kampány folyik ellene, ráadásul minden kamarai utazásnál kifizeti a repülőjegy első osztályú felárát, és a felesége jegyét is maga rendezi, sőt a szállodai költségeket is.

A kérdésre, hogy az általa vezetett Magyar Kereskedelmi és Iparkamara miért bérel 150 millió forintért irodát egy évre a budapesti Bank Centerben, azt válaszolta, azért

hogy méltó körülmények között fogadhassák Orbán Viktor miniszterelnököt és a nemzetközi ügyfeleket.

A HVG cikkeiben arról ír, hogy az iparkamara például infografikákra 32 millió forintot, mentális felkészítésre 60 millió forintot, külföldi utazásra 18,5 millió forintot költöttek. A kormányközeli New Land Media–Lounge-párosnál összesen több mint 327 millió forintot költöttek el két médiakampányra.

Parragh László legutóbb avval háborított föl a vállalkozókat, hogy azt mondta, aki nem tudja kifizetni az ötezer forintos kamarai hozzájárulást, az ne menjen el vállalkozónak. Parragh később bocsánatot kért kijelentéséért.

Tovább olvasom