Roosevelt téri családi nap ugrálóvárral, napsütéssel és Király Leventével

A tavasz legbiztosabb jele, hogy Szeged szerte egymást után rendeznek családi napokat. Az Északi városrész és a Mátyás tér után pénteken délután a belvárosban rendezett vidám közösségi összejövetelt a városrész önkormányzati képviselője, Szondi Ildikó. A Roosevelt téri programra kilátogatott Mihálik Edvin, a Szeged Zöld Város Programért felelős tanácsnok is.
Rafai Gábor

2022. március 25. 17:07

Roosevelt téri
családi nap ugrálóvárral, napsütéssel és Király Leventével

Ha itt a tavasz és nincs itt a járvány, akkor egyik közösségi program éri a másikat Szegeden. 

 

Két év kényszerszünet után így van ez az idén is: az Északi városrészben indult a programsorozat, egy Mátyás téri kitérő után pénteken délután megérkezett a belvárosba, ahol Szondi Ildikó önkormányzati képviselő és Mihálik Edvin tanácsnok várta a pihenni, szórakozni és beszélgetni vágyó szegedieket.

 

A Belváros híd lábán lévő játszótéren most nemcsak az itt található játékokkal várták a legkisebbeket, a pénteki programra egy ugrálóvár is kitelepült, de számtalan ügyességi és szórakoztató játék – óriás legó és dominó – is várta a családokat.

 

 

Aki pedig belefáradt a sok ugrálásba, szaladgálásba, az leülhetett arcot festeni, kézműveskedni, vagy megnézhette Pesenkó bohóc műsorát, esetleg ehetett egy nagy adat vattacukrot.

 

A délutáni közösségi rendezvényre ellátogatott a Nemzet Színésze, az idén 85 éves Király Levente is.

 

A családi napok sora ezzel nem ért véget, szombaton a Kodály téren, vasárnap pedig a Vértónál és a Kemes utcában várják a szegedieket.