Régen semmisült meg ennyire a Fidesz–KDNP egy közgyűlésen: Botka László prezentációjával nem tudtak, nem lehetett mit kezdeni

Megpróbálta bírálni Szeged 2023-as költségvetését a Fidesz, de szembejött velük az igazság. Nemcsak élőszóban, képekben is.
Régen
semmisült meg ennyire a Fidesz–KDNP egy közgyűlésen: Botka
László prezentációjával nem tudtak, nem lehetett mit kezdeni

A mai közgyűlés második napirendi pontja volt Szeged költségvetésének megtárgyalása. Kovács Tamás gazdasági alpolgármester expozéja után jöhettek a képviselők, akik hozzászólhattak a büdzsé tervezetéhez. Az első ellenzéki felszólaló Haág Zalán a KDNP képviselője volt. Hozzászólása végén közölte, elutasítják a költségvetés tervezetét.

 

 

Erre válaszul Botka László polgármester nem egyszerűen csak szóban válaszolt, megmutatta a Fidesz–KDNP-s képviselőknek azt a prezentációt, amit először a nagy adózók láthattak, majd mindenki más is a Szeged Televízió Téma című műsorában – a jelek szerint az ellenzéki képviselők nem nézték meg a Balogh Judit vezette beszélgetést. A polgármester minden egyes fideszes támadásra egy-egy diával válaszolt.

 

 

Erre a fideszes képviselőknek már csak az maradt válaszként, hogy lehet az, hogy a polgármester diákat vetít ki a díszteremben, és hogy ez nincs is benne a szervezeti és működési szabályzatban.

 

Nézzék meg a Szeged Televízió közvetítésének részletét!