Rácz László: Hétfőn castingoltam, szerdán már forgattam a Drága örökösökben

Renátó testvérét alakítja a Drága örökösökben Rácz László szegedi színész.

2019. szeptember 02. 11:07

Rácz László: Hétfőn castingoltam, szerdán már forgattam a Drága örökösökben

Az RTL Klubon látható Drága örökösök most az egyik legjobban futó televíziós vígjátéksorozat. A középpontban a Szappanos család áll, amelyre hatalmas vagyont hagyott a nagypapa. De a pénzt csak úgy kaphatják meg az örökösök, ha egy évre visszaköltöznek a fővárosból a szülőfalujukba, Ökörapátiba.

A falu lovardáját Gál Dani vezeti, s itt dolgozik Renátó, a roma származású lovász fiú, aki nemrég elvitte a sorozatbeli családjához „Dani főnököt”. Itt bukkant fel a képeken a Szegedi Pinceszínház színésze, Rácz László, aki Renátó testvérét alakította, alakítja.

– Hétfőn castingoltam, szerdán már forgattam. Sokat játszom, sok részben leszek benne, hála istennek – mondta érdeklődésünkre Rácz László. A roma származású Rácz László 2002-ben a Szegedi Pinceszínházban megrendezett Fekete macska kabaréfesztiválon tűnt fel a cigány kisebbségi önkormányzati választást bemutató műsorszámával. Azóta a szegedi társulat tagja, és sok előadásban szerepelt, játszott többek között A kis hercegben, a Francia rúdugrásban és a Házasságlevél című darabban.

Feltűnt a Drága örökösökben Kancsár József is, aki szintén szegedi színész. Ő vitte a lovakat Ökörapáti polgármesterének, Subicz Jánosnak a születésnapjára.

A nyitóképünkön Rácz László és Kancsár József.

Kapcsolódó cikkek

mutasd mind

image

RTL – ennyi

Belföld

2022. szeptember 02. 11:48