Premier: itt a szegedi Kultúrkör új dala az őrületes fiatalságról, amihez a Várkertben és a 2-es villamoson forgattak klipet!

Szegedi zenekar szegedi klipje a szeged.hu-n debütál. Mert ez így természetes, nem? De!

2021. augusztus 16. 17:05

Premier: itt a szegedi Kultúrkör új dala az őrületes fiatalságról, amihez a Várkertben és a 2-es villamoson forgattak klipet!

Új klippel jelentekezik a szegedi Kultúrkör zenekar, akik az elmúlt időszakban folyamatosan növekvő népszerűségre tettek szert, és a Maradunk fiatalok című dalukban elmondásuk szerint azt az eufórikus érzést örökítik meg, amit egy-egy jól sikerült bulis este alatt élhetünk át.

A klipben a háromfős együttes, Darvasi Áron, Király Tamás és Rudner Barnabás a barátaikkal, haverjaikkal mulatja át a szegedi éjszakát, és a hajnali fények delíriumos hangulatát is megmutatják, közben pedig még a srácok üzeneteibe is belenézhetünk.

Itt a vadonatúj dal és klip:

„Úgy gondolom, ha van egy jól elkészített videó, az felfogható félsikernek, és kiválóan tudja népszerűsíteni az adott dalt. Mi mindig arra törekszünk, hogy valódi kisfilmeket kreáljunk. A Maradunk fiatalok forgatási helyszínéül egyik kedvenc törzshelyünket, a szegedi Várkertet választottuk, és egy valós bulit sikerült képernyőre vinnünk”

– mondta Darvasi Áron, aki zenei pályája mellett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett színművész, rendező.

Az együttes másik két tagja is izgalmas, érdekes, sokszínű munkát végez a hétköznapokban, Király Tamás jogász és a Suhancok nevű néptáncegyüttes tagja, Rudner Barnabás pedig gyógypedagógus-asszisztensként segít sérült gyerekeknek. 

A zenekar több mint egy éve, a járvány első hulláma alatt álltak össze, és azóta rendszeresen jelentkeznek új dalokkal. Az eddigi legsikeresebb felvételük az öniróniától sem mentes Siker, májusban pedig a Csók című dalukat és a hozzá készült klipjüket mutatták be. 

Elmondásuk szerint az elmúlt egy évük egy kísérletezős periódusként is felfogható, a jelenleg debütáló Maradunk fiatalok című daluknál érzik úgy a tagok, hogy megtalálták azt az irányt, amit tovább szeretnének vinni a jövőben.

A Kultúrkör egyébként már többször is szerepelt testvérünk, a Szeged Televízió műsoraiban, ezeket az alábbiakban lehet megnézni.

Először februárban voltak a tévében:

Aztán szinte pontosan két hónapja, júniusban: