„Pici hekk” a Klauzál téren

„Valakik” úgy gondolták, megmutatják, és a szabad véleménynyilvánítás szentsége előtt tisztelegve egészen véletlenül pont oda feszítenek ki szombat délután egy molinót, ahol a Szeged 300 ünnepségsorozatának egyik záró rendezvénye a fényfestés lesz.

2019. október 13. 04:09

„Pici hekk” a Klauzál téren

Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöki szerint egy hekk történt a Klauzál téren. Kifeszítettek egy molinót Botka búcsúbulija felirattal. A molinó lehet, hogy részben Német Ferencé, aki a Fidesz–KDNP Odesszában és Újszegeden induló képviselőjelöltje, akinek a csődbe ment cégében, a Tigers Securityben költségvetési csalást követtek el. Ezt ő maga mondta el, miközben a szabad véleménynyilvánítás fontosságáról beszélt, valamint arról, rongálást követ el az, aki leveszi a molinót.

Végül a rendőrök közölték a valószínűleg részben társtulajdonos Némettel, egy előre bejelentett rendezvény megtartását zavarná a molinó, ha fönnmaradna, ezért le kell venni. Német ezt végül tudomásul vette, de azt mondta, nincs akkora létrája, hogy levegye a molinót. Keresi a tulajdonosokat, hogy hozzanak ilyen létrát. A keresés végül abból állt, hogy

  • ő is,
  • Bartók Csaba is,
  • a Szegedma újságírói,
  • Kobza Miklós Orbán Viktor miniszterelnök korábbi fotósa, egyetemi dolgozó,
  • az első videóban fantasztikusat alakító képviselőjelölt, Berniczei-Roykó Ádám is

elmentek valahova. A molinót végül a Szegedi Városkép és Piac Kft. egyikmunkatárs vette le, a cégnél megőrzik, ha tényleg kell a tulajdonosoknak, náluk érdeklődhetnek.

És akkor jöjjenek a lényegek, a videók!

gszl