Peppa Pig's Celebration Szegeden!

Az eredeti előadás országos turnéja, a Peppa malac igazi szinkronhangjaival december 30-án a Pick Arénában. SZPONZORÁLT TARTALOM
Szeged.hu

2022. november 28. 17:26

Peppa Pig's Celebration Szegeden!

Gyerekeink egyik kedvenc rajzfilmhőse, a méltán népszerű, minden nemében vicces és aranyos Pappa malac először Magyarországon élőben Szegeden is!

 

Néhány évvel ezelőtt a tv néző gyerekek kérésére a jogtulajdonos és egyben a világ egyik vezető produceri társulása létre hozta minden idők legsikeresebb színpadi gyermek produkcióját a Peppa Pig's Celebrationt.

 

 

Azóta Peppa a világ számos országában hozta el a gyerekeknek a tökéletes programot, most végre Magyarországon is láthatjuk.

A december 30-i szegedi előadáson megtudhatjuk, milyen fontos és különleges kincs a közös emlékek gyűjtése. Peppa malac egy különleges meglepetésre érkezik haza. Mama malac titokban előkészített már mindent, hogy az egy igazi ajándék legyen. Azonban Peppa és Zsoli mindketten túl kíváncsiak és türelmetlenek voltak ahhoz, hogy várjanak, így Mama malac megosztja velük a nagy meglepetést: egy óriási családi fotóalbumot.

 

 

Ez a hetvenöt perces élő show kiváló szórakozás az egész családnak, amely tele van jókedvvel, barátsággal, óriási pattogó labdákkal, humorral, énekekkel, sőt, a nézők is interaktívan részt vesznek az előadásban.

 

 

Ha nem akarsz lemaradni, a nagy találkozásról Peppa malaccal és barátaival, foglald le helyed december 30-ára, a Pick Arénába. A show 16 órakor kezdődik.

 

(X)