Pegasus-botrány: Pintér Sándor sem tud már normálisan nyilatkozni ebben az ügyben

A kémprogrammal kapcsolatos botrányból nem tud kikecmeregni a Fidesz: a belügyminiszter érthetetlen, értelmezhetetlen írásbeli választ adott két LMP-s képviselő kérdésére. Egy újabb szép példa arra, miért kell lemondania Orbán Viktornak és a kormányának is.

2021. július 21. 20:41

Pegasus-botrány: Pintér Sándor sem tud már normálisan nyilatkozni ebben az ügyben

„A BM a jelenleg rendelkezésére álló adatok alapján egy – eddig ismeretlen szervezet által – nemzetközileg gerjesztett botrányt feltételez, amelynek középpontjában nem Magyarország titkosszolgálatai állnak”

– ezt sikerült válaszolnia Pintér Sándor belügyminiszternek Hohn Krisztina és Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselők kérdésére.

Pintérnek erre a kérdésre kellett volna válaszolnia:

„Kivizsgálják -e, hogy milyen szervezetek kémkednek a magyar politikusok és közéleti szereplők után?”

A napokban derült ki, hogy Izraelből vásárolt, okostelefonra telepíthető kémszoftverrel, a Pegasussal, Orbán Viktor és a kormány mindenkit, aki ellenségének tartott, megfigyelt. Amióta kiderült, összevissza beszélnek a Pegasussal kapcsolatosan, lásd most Pintér Sándort, és már ott tartanak, hogy egy teljesen értelmetlen, homofób népszavazási kezdeményezést is indítottak, csak azért, hogy ezzel is eltereljék a figyelmet erről a botrányról, aminek igazából egyetlen megoldása van, lenne, Orbán Viktornak és a kormánynak is le kellene mondania.

gszl

Minden, ami Pegasus-ügy, vagy ahhoz kötődik, itt elérhető.