Pálfy Ferenc egykori polgármester ennél sokkal többet érdemel – Garai Szakács László jegyzete

A róla elnevezett fideszes elismerést fideszes szolgáknak adta át az ország legnagyobb kútmérgezője, Kövér László meg Béla.
Garai Szakács László

2023. május 17. 15:12

Pálfy
Ferenc egykori polgármester ennél sokkal többet érdemel – Garai
Szakács László jegyzete

Mihálffy Béla gittegylete első alkalommal adta át a villámgyorsan megalapított Pálfy Ferenc-díjat. A díjhoz méltók a kitüntettek, kettő közülük mindenképpen.

 

A Békés megyéből idehelyezett Plesovszkiné Ujfaluczki Judit, a Szegedi Tankerületi Központ vezetője remek munkájára a kormány is felfigyelt, hiszen 2 millió 440 ezer forintos jutalmat kapott 2021-ben. Elvitathatatlan érdemei vannak abban, hogy a tantestület tudta nélkül nevezte ki Bartók Csaba szegedi Fidesz-elnök feleségét a Szőregi Általános Iskola igazgatójának, úgy hogy nem is ott dolgozott.

 

 

Rádi Katalin, a Korábban Érkeztem Alapítvány alapítója és elnöke is hasonlóan figyelemreméltó fideszes háttérmunkás. Az alapítvány létrehozásában oroszlánrészt vállalt Lázár Jánosné – fideszül így mondják a feleségneveket, függetlenül attól, hogy valójában hogy hívják az illetőt. A friss alapítvány egészen véletlenül akkor kapott rengeteg pénzt, amikor Lázár János kancelláriaminiszter volt. Információim szerint a koraszülötteket ellátó egyetemi klinika nem értette az egészet, ha ők kaptak volna annyi pénzt és nem egy magánalapítvány, akkor sokkal hatékonyabban, szakmailag jobb feltételeket nyújtva tudtak volna részt venni már akkor is a koraszülöttek a rehabilitációs ellátásban!

 

 

Az biztos, Pálfy Ferenc polgármester erre a gittegyleti díjátadóra nem lenne büszke. Szeged leghosszabb ideig hivatalban lévő polgármestere, minden pénzt, amit Európa nagyvárosaitól kapott, egy modern, teljesítményelvű, tisztességes Szeged felépítésére fordította a nagyárvíz után. Városépítő munkáját össze sem lehet hasonlítani a Fidesz, a NER tizenhárom éve tartó folyamatos országrombolásával.

 

Az is minősíti Mihálffy Bélát és a díját, hogy Kövér Lászlót kérte fel díjátadónak. Bár az is lehet, senki más nem ért rá a Fidesz felsővezetéséből, már ha van valójában egyáltalán ilyenje Orbán Viktor egyszemélyes pártjának.