Öt zenekar ad jótékonysági koncertet az ukrán háború áldozatainak megsegítésére az IH Rendezvényközpontban

Egy Szegeden élő fiatal dán zenész, Frederik Cornelius kezdeményezésére hirdet jótékonysági koncertet az IH Rendezvényközpont. Csütörtökön este 7 órától a 21 éves dán zenész triója mellett négy zenekar is fellép. A koncert teljes bevételét az ukrán háború áldozatainak megsegítésére ajánlották fel.
Rafai Gábor

2022. március 29. 08:45

Öt zenekar ad jótékonysági
koncertet az ukrán háború áldozatainak megsegítésére az IH Rendezvényközpontban

Frederik Cornelius-t nagyon elszomorította és megrendítette a szomszédunkban dúló háború, ezért úgy gondolta, szervez Szegeden egy jótékonysági koncertet Ukrajnáért, a háború áldozataiért. Több zenekart is megnyert az ügynek. 

 

A fiatal dán dalszerző, zenész és énekes általában szólóban lép fel, de március 31-én este egy trióval mutatkozik be, amiben Niels Otto Pedersen basszusgitározik és Tóth István dobol. A „Szeged for Ukraine” jótékonysági koncerten fellép még a Haraszti Ádám Projekt, a Blues Bell, a MI3 és az AV Acoustic az IH Caféban.

 

Jegyeket elővételben 2 ezer, a rendezvény napján helyszínen 2300 forintért lehet vásárolni. Ha valaki nem akar a koncerten részt venni, de segíteni szeretné az ukrán háború áldozatait, az 5 ezer forintért támogatói jegyet is vásárolhat.