Orbán Viktor levélben kér pénzt a Fidesz választási kampányára

A magyar miniszterelnök nem először csinál ilyet.
Kovács M. Norbert

2022. január 03. 22:29

Orbán Viktor levélben kér pénzt a Fidesz választási kampányára

„Azért írok önnek, mert sorsdöntő választás előtt állunk. A tét nem kisebb, mint hogy Magyarország továbbra is előre megy, vagy visszafordul a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba”

 

– ezt írja abban a levelében Orbán Viktor, amit január 3-án kezdtek el postázni a magyar választóknak, és ami mellé egy csekket is mellékeltek.

 

Magyarország miniszterelnöke a levelében felsorolja, mik ellen kell küzdeni: Brüsszel és a Soros-birodalom beavatkozási kísérletei, az illegális migráció, és a koronavírus-járvány kihívásaival kell szembenézni és megküzdeni, ezekhez kér támogatást Orbán.

 

„Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy amennyiben lehetőségei engedik, adományával Ön is járuljon hozzá ehhez a küzdelemhez és támogassa a Fidesz kampányát, hogy a felhívásunkat mindenhova eljuttathassuk”

 

– írja a levélben a kormányfő.  

 

Az előző választások előtt, 2018-ban a mostanihoz nagyon hasonló levelet küldött ki a miniszterelnök, szintén csekkel együtt, akkor a legfontosabb feladat szerinte az volt, hogy Soros Györgytől megvédjék az országot.

 

A mostani levélben van viszont egy hiba, mert bár a szöveg végén 2022. januári dátum szerepel, Orbán Viktor a „jövő tavaszi” választásokról ír levélben – szúrta ki a 444.

 

Ez persze senkit se ijesszen meg, az országgyűlési választások idén tavasszal lesznek.