Orbán Viktor elment egy falusi családhoz, hogy elmondja: az összes családtámogatási formát meghosszabbítják, sőt megerősítik a választás után

A miniszterelnök úriember módjára egy háromgyerekes családot használt fel a kampánybejelentéséhez. A gyerekeknek ajándékot is vitt.
Kovács M. Norbert

2022. január 25. 21:18

Orbán Viktor elment egy falusi családhoz, hogy elmondja: az összes családtámogatási formát meghosszabbítják, sőt megerősítik a választás után

Orbán Viktor a Győr-Moson-Sopron megyei Kóny községben meglátogatta Tóth Gábor tűzoltót, valamint feleségét, Pálmát és három gyereküket, közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A család a falusi csokból újította fel a házát. A vendégségről természetesen videót is posztoltak Orbán Viktor Facebook-oldalára.

 

A 9 éves Milán, a 4 éves Írisz Mária és a 3 éves Áron Máté ajándékot is kapott a miniszterelnöktől, hiszen az ajándék elengedhetetlen eleme egy klasszikus családlátogatós kampányvideónak. A miniszterelnök a gyerekeket következetesen végig „barátaim”-nak, vagy „barátom”-nak nevezte. Az édesanya az ajándékátadáskor rászólt kisfiára, hogy köszönje meg, amit kapott.

 

Orbán Viktor a látogatása során egyébként arról beszélt, hogy szerinte bevált az összes támogatási forma a családoknál, ezért április után, ha a Fidesz megnyeri a parlamenti választást, meghosszabbítják, sőt kiegészítik és „fel is erősítik” a családtámogatásokat.

 

Az alig több mint egyperces videót itt lehet megnézni: