Orbán újabb bejelentése: februártól SZÉP-kártyával is lehet élelmiszert venni a boltokban

Elemében van a miniszterelnök, a keddi maratoni Kormányinfó után szerdán és csütörtökön is tett egy-egy rendkívüli bejelentést.
Kovács M. Norbert

2021. december 23. 13:44

Orbán újabb bejelentése: februártól SZÉP-kártyával is lehet élelmiszert venni a boltokban

Orbán Viktor csütörtök dél után nem sokkal egy Facebook-posztban jelentette be, hogy februártól már a SZÉP-kártyákat már a bolti élelmiszer-vásárlásra is lehet használni. A miniszterelnök szűkszavú posztja ennél több részletet nem árult el.

Orbán Viktor kedden személyesen tartotta az év utolsó Kormányinfóját, ami így a miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatójává avanzsálódott, és a kormányfő jó hosszan, közel három órán keresztül válaszolgatott az újságírók kérdéseire. Orbán ekkor jelentette be azt a viszonylag meglepő hírt, hogy ő és a Fidesz Novák Katalint jelölik Áder János utódjának az államfői posztra. 

 

Ezt követően szerdán Orbán a Facebookon újabb váratlan bejelentést tett: közölte, hogy októberi szinten rögzítik a lakossági jelzáloghitelek kamatait. Ezek után szintén meglepő, hogy a miniszterelnök még ma sem a karácsonyi előkészületekkel foglalkozik, hanem újabb bejelentést tett, szintén a Facebookon a SZÉP-kártyákkal kapcsolatosan. Bár, látva a bejelentés részletességét, azért erre olyan túl sok ideje biztosan nem ment el. (Sem neki, sem az oldala adminisztrátorainak.)

 

Mindezek után kíváncsian várjuk, milyen további bejelentéseket tartogat még Orbán az év hátralévő részére.