Orbán szerint még vita tárgya, hogy a homoszexualitás pedofíliához vezet-e

Nagyot ment a Kossuth Rádióban péntek reggel a miniszterelnök.
Cservenák Zoltán

2022. január 14. 13:43

Orbán szerint még vita tárgya, hogy a homoszexualitás pedofíliához vezet-e

Tovább tart a melegek magyarországi megbélyegzése. A dolog nem új, a 24.hu már 2019-ben rámutatott: a Fidesz az Egyesült Államokból vette a melegeket a pedofilokkal összemosó kampányát, így próbálva szavazókat gyűjteni. Orbán Viktor most odáig ment, hogy a szokásos, pénteki Kossuth rádiós kinyilatkoztatásában úgy fogalmazott:

 

„Most egy másik jelenségről beszélünk, aztán hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy sem, arról van egy nagyon nagy vita, de ezt most nem tartom fontosnak. A másik jelenség az az, hogy bizonyos szexuális szokásokat – amelyeket a szülők egyébként nem fogadnak el, vagy nem szeretnék, ha a saját családjukban is megjelenne –, ezt népszerűsíti az állam vagy az iskolai rendszer.”

 

A „nagyon nagy vita” sehol sem látszik, de az bizonyos: semmilyen tudományos megalapozottsága nincs annak, hogy a homoszexualitás vagy a transzneműség önmagában pedofíliához vezetne. Az viszont tudományos tény, hogy a pedofilok között ugyanúgy van hetero-, homo- és biszexuális ember is, csupán az arányok kérdésesek, ahány kutatás, annyiféle adatot látni.

 

Érdekesség, hogy mindezek előtt a miniszterelnök a műsorban azt mondta:

 

„És itt most mindegy, hogy homo vagy hetero, a szexuális nevelés kérdésében a szülőnek kell eldöntenie, hogy milyen ütemben, mikor, hogyan, milyen szavakkal, milyen kifejezésekkel, milyen formában vezeti be a saját gyermekét az emberi életnek ebbe az egyébként rendkívül bonyolult világába”.  

 

Ezt követően hangsúlyozta: ez egy gyermekvédelmi népszavazás, ők nem foglalkoznak a felnőttek szexuális irányultságával.

 

Orbán több száz fős német pedofilhálózatról beszélt, ami némileg furcsa, hiszen Magyarországon is bukott már le több cselekvő pedofil, egyénileg is, hálózatban is, nem kellett volna ehhez német példát keresni, sajnos van magyar példa bőven.

 

Tovább olvasom