Orbán nem nyaralni ment Rómába, de a családját magával vitte

Az utazás miatt maradt el a szokásos rádiójáték a Kossuthon reggel.

2021. augusztus 27. 14:35

Orbán nem nyaralni ment Rómába, de a családját magával vitte

A 444.hu-n jelent meg egy olvasói fotó, amin Orbán Viktor feleségével és fiával látható egy római teraszon. Kiderült, a miniszterelnök dolgozni (is) ment az olasz fővárosba.

Az Orbán család római vakáción van címmel jelent meg a fotó és néhány sor a 444.hu-n. A híroldal olvasója azt is elmondta, a miniszterelnök felesége, Lévai Anikó, fiuk, Orbán Gáspár és egyik lányuk is ott volt, bár utóbbi nem látszik a fotón.

A Telex kérdezett rá Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtósnál, hogy mit csinál Orbán Viktor Rómában. Havasi közleményében az áll, 

a miniszterelnök nem nyaralni ment, hanem a katolikus törvényhozók 12. alkalommal megrendezett éves találkozóján vesz részt, amit minden évben Rómában és az olasz főváros közelében fekvő Frascatiban tartanak meg.

Más kérdés, hogy Orbán Viktor egyébként református vallású.

A Telex megkérdezte, hogy a hivatalos program mellett jut-e ideje nyaralni is a miniszterelnöknek, illetve arra is kíváncsiak, hogy a családját is meghívták a katolikus törvényhozók találkozójára, vagy ők a családi kasszából fizetik az utazást.

(Fotó: 444.hu)