Orbán, a disznósajt, és az új magyar narancs: az új magyar vakcina – Bódi György olvasói levele

2021. május 25. 11:26

Orbán, a disznósajt, és az új magyar narancs: az új magyar vakcina – Bódi György olvasói levele

Ezúton kérek elnézést az id. Lomnici Zoltán elnök által képviselt, politikától és államtól független Emberi Méltóság Tanácsától, hogy a Karikó Katalinnak adott elismerésük értékét kétségbe vontam.

Bódi György

 

Korábban írtuk:

Orbán Viktor (a NER szerint: Magyarország és minden magyar örökös miniszterelnöke, a jelen írás mondandója szerint az „alcsúti atyafi”) 2021 januárjában a Kossuth Rádióban „kisújszállási asszonyságnak” találta nevezni Karikó Katalin kutatóprofesszort, az mRNS alapú vakcinák felfedezőjét és szabadalmaztatóját, akire ma a világ az emberiség egyik megmentőjeként és a biológiai Nobel-díj idei várományosának tekint.

Orbán viszonylag hamar rájöhetett baklövésére, mert azóta minden létező díjjal elhalmozzák Karikó Katalint, és igyekszik ott sütkérezni a „kisújszállási asszonyság” dicsfényében:

  • március 15-én Széchenyi-díjjal tüntették ki;
  • május 7-én Lomnici Zoltán átadta Karikó Katalinnak az „Emberi Méltóság Tanácsa” díját és
  • május 18-án pedig a „Közmédia Év Embere Díját” vehette át.

Ha tudná Karikó Katalin, hogy ezt a két utóbbi elismerést honnan kapta, ezerszer meggondolta volna, hogy átvegye-e.

A „pávatáncos” Orbán magatartására nagyon jellemző, hogy 2021. május 13-án a disznósajtkészítés tudományos rejtelmeiről tanácskozik Karikó Katalinnal (aki egy kisújszállási hentes lánya), majd 2021. május 19-én bejelenti, hogy

„Magyarország nem kíván részt venni tovább az Európai Unió közös vakcina beszerzésben”,

amely természetesen a Karikó Katalin által szabadalmaztatott mRNS alapú vakcinákat jelenti. Majd közli, hogy 2022. végén jön a magyar gyártású magyar vakcina – hol másutt építenének hozzá laboratóriumokat és gyárat, mint a Fideszfőváros Debrecenben? – amely természetesen(?) nem a magyar tudást hordozó technológiára, hanem a kínai típusú „elölt víruson alapuló” technológiára épít. Kíváncsi lennék rá, hogy minderről folytatott-e hat nappal korábban eszmecserét Karikó Katalinnal, vagy megbeszélésük kizárólag a disznósajtkészítés tudományos rejtelmeire korlátozódott? Vagy Karikó Katalin tanácsolta ezt neki ezt a „modern” eljárást?

„Modern eljárás” fideszül azt jelenti, hogy építs gyárat (jó sok kő kell hozzá a gánti kőbányákból), és az építkezésre pedig ott van Mészáros Lőrinc egyik cége! Ez egy sokmilliárdos kiemelt állami beruházás, így jó sokat lehet belőle kilopni! Kell hozzá kutatási bázis (ott van a fideszhű debreceni egyetem), és máris kész lesz a magyar vakcina, az új magyar narancs! Mint Bacsó Péter: Tanú című filmjében. Pelikán elvtársat kinevezik a Narancskutató Intézet élére, majd amikor az első magyar narancsot felszolgálják – ami kényszerűségből valójában citrom volt – Bástya elvtársnak, látva Bástya elvtárs elsavanyodott ábrázatát, Pelikán elvtárs kifejti:

„Az új magyar narancs. Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk!”

Megjósolható: ilyen lesz az új magyar vakcina is: kicsit sárgább – ez is kínai vonal! –, szart se ér, de a mienk! Mienk a fa, magunk alatt vágjuk! Csak tudnám, hogy kiken folytatják le a humánkísérleteket?

  • A Fidesz-szavazókon?
  • A magyar ujgurokon vagy a türkökön?

Vagy ennél sem lesz elérhető a humánkísérletek dokumentációja, mint a kínai vakcináké? És az Európai Gyógyszerügynökség ezt hogy jegyzi – nyeli – be? Melyik ország fogadja el beutazási feltételként? Kit érdekelnek ezek a kérdések! Majd Peti külügyminiszter jól berendeli a nagyköveteket, és egy gyorstalpaló workshop keretében elmagyarázza nekik, hogy hogy ityeg a fityeg?

Ez a pávatánc lényege: ma Karikó Katalin felé sasszézunk kettőt, holnap a kínaiak felé. Megy ez, ezt járja több mint tíz éve! Ez saját szíves közlése, nem az ellenzék rágalmazása.

Az, hogy, nem kell több Pfizer-vakcina azt is jelentette, hogy Orbán megadta a jelet Karikó Katalin kilövésére: a talpasai máris nyilvánosságra hozták, hogy az állambiztonsági szervek annak idején kísérletet tettek Karikó Katalin beszervezésére. Ennyi. Találtak egy ilyen aktát, amelyben semmi más nincs! De mocskoljuk be a „kisújszállási asszonyságot”! – nehogy már ő legyen az első számú magyar! Mert az Orbán Viktor, ki más lehetne? Igaz, hogy az egyetemi évek megkezdése előtti kötelező katonai szolgálat alatt az ő beszervezésére is történt kísérlet, amelynek ellenállt. Készült erről a beszervezési kísérletről akta? Ha igen, mikor kerül nyilvánosságra?

És közben az ország? Olyan önellátó lesz, mint amilyen Nicolae Ceaușescu Romániája volt, vagy olyan, mint most Kim Dzsongun Észak-Koreája? Kit érdekel? Csak hatalmon maradhasson, csak a haveri kör gazdagodjon!

Ahogyan Duda Ernő szegedi víruskutató a napokban kifejtette: a kormányzati felelőtlenség és az emberi hülyeség hozzájárulhat a negyedik hullám kialakulásához is.

Mi erre a válasz: Merkely Béla – amúgy kardiológus, de hirtelen mindenhez érteni kezdett – kerek-perec kimondta, hogy nem lesz negyedik hullám!

Magyarország önellátó, önámító, és bezárkózó Kína-gyarmat és orosz gyarmat lesz! Ezt akarjuk?

Bódi György