Önnek joga van tudni, hogy a Fidesz független jelöltje foglalkoztat-e külföldi munkavállalókat vagy nem

Itt van Nemesi Pál milliárdos vállalkozó, akit a Fidesz civilnek álcázva polgármesterjelöltként indít, és aki külföldi vendégmunkásokkal dolgoztat cége építkezésein magyar munkavállalók helyett.

2019. július 13. 12:29

Önnek joga van tudni, hogy a Fidesz független jelöltje foglalkoztat-e külföldi munkavállalókat vagy nem

Noha a mögötte álló párt pár éve plakátokon hirdette, hogy „Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját!”, és azóta is közpénzen a gonosz idegenek ellen uszít.

A szeged.hu magától Nemesitől szerette volna megtudni, miként oldja fel az ellentmondást. Tehát, hogy ki hazudik? De Nemesi nem válaszolt.

Továbbá azt is megérdeklődtük volna, miért kampányol munkahelyteremtéssel, ha már most is több a munkahely, mint a munkavállaló. Máskülönben miért importálna vendégmunkásokat, ugye. De Nemesi erre sem válaszolt.

Ilyenformán azt kell gondolnunk, Nemesi a tökéletes fideszes politikus.

Nem olyan értelemben, hogy lop is, meg hazudik is, hanem olyanban, hogy ami nem illik az általa (illetve a kormány és propagandája által) felépített álvalóságba, az nem létezik.

Ha neki kellemetlen volna válaszolni, akkor nem válaszol. A kellemetlen adat nincs, nem létezik. A valóság csak illúzió, arról tudomást sem kell venni, nem is létezik. Neki higgyünk, ne a fülünknek vagy a szemünknek.

A Fidesz-világ párhuzamos univerzumában nincsenek zavaró adatok, kínos tények, kellemetlen ellentmondások, akadékoskodó kérdések. Nem hagyják magukat zavartatni a valóságtól.

Ezért például soha nem fogjuk megtudni, hogy pontosan mit is csinál az egyébként Kobza Miklós az egyetemen. A közpénzből fenntartott intézmény ugyanis nem válaszol arra a közérdekű adatkérésre, hogy miért fizetnek a szegedi Fidesz-kampány irányítójának közpénzből havonta 700 ezer forintot.

Úgyszintén Bartók Csaba, a szegedi Fidesz-elnök sem mondja meg, mennyi állami forintot kap azért, hogy őt lett a Modern Városok Program szegedi biztosa. Vagy hogy kik és mennyi pénzt kaptak az állami Szeviép kártalanításból.

Ezek titkok, nem a más dolga, hogy ők mennyit keresnek. Még rontaná az összképet, ha megtudhatnák az emberek, hogy mennyi közpénzt markolnak fel, és mit csinálnak érte.

A Fidesz szerint ez nem tartozik önre, a választóra. Önnek csak annyi a dolga, hogy megfelelő helyre tegye az ikszet.

Nincs itt semmi látnivaló, haladjanak tovább. Minden más imperialista, bolsevik-liberális aknamunka.

Nemesi erősen kezdett, tökéletesen passzol a Fidesz-világba.

G. P.