Norvég válogatott kapussal erősít az OTP Bank-Pick Szeged

A klub hároméves szerződést kötött a norvég válogatott kapussal, Emil Kheri Imsgarddal, aki 2023 nyarától erősíti majd a Szegedet.
Vass Imre

2022. december 22. 11:21

Norvég válogatott kapussal erősít az OTP Bank-Pick Szeged

Klubunk hároméves szerződést kötött Emil Kheri Imsgarddal, úgy gondolom, hogy egy tehetséges, sokra hivatott hálóőr érkezik hozzánk, aki remek párost alkothat majd Mikler Rolanddal. Roli egy tapasztalt sportoló, biztos vagyok benne, hogy rengeteget segít majd új társának, aki sokat tanulhat tőle – nyilatkozta az OTP Bank - PICK Szeged elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter a klub honlapján.

 

– Nagyon megtisztelő érzés, hogy ilyen lehetőséget kaptam, és egy ilyen fantasztikus klubban folytathatom a pályafutásomat. Amikor először megismertem az OTP Bank-PICK Szegedet, már akkor megtetszett a csapat, az a légkör, ami körülveszi Szegeden a kézilabdát. Tudom, hogy mindent beleadok majd a pályán, és mindent megteszek azért, hogy sikereket érjünk el közösen a fantasztikus szurkolótáborral – nyilatkozta Emil Kheri Imsgard.

 

Emil Kheri Imsgard 1998. március 6-án született. Az 2018/2019-es idényben az Elverumban mutatkozott be a Bajnokok Ligájában, előtte már többször is keretben volt. 197 centiméter magas, négyszeres norvég bajnok és kupagyőztes. Az idei szezonban lejátszott tíz mérkőzésen 70 védést mutatott be, ez 24 százalékos hatékonyság. 

 

Emil Kheri Imsgard Kent Robin Tönnesen és Alexander Blonz után a harmadik norvég játékos lesz a kékeknél.

Címlapon

mutasd mind