Nézze meg, hogyan táncolja körbe a zalai fideszes országgyűlési képviselőt 13 női polgármester!

Apró, kedves gesztust tettek Vigh Lászlónak a női településvezetők Lendvajakabfán, a fák árnyékában.
Cservenák Zoltán

2022. július 24. 21:06

Nézze meg, hogyan táncolja körbe a zalai fideszes országgyűlési képviselőt 13 női polgármester!

A 444.hu vette észre a Zalaegerszeg Televízió egyik híradós anyagát, amiben beszámoltak egy „rendhagyó” találkozóként aposztrofált egyeztetésről Vigh László fideszes „honatya” és választókerületének 13 női polgármestere között.

 

A riport egy rendes mederben csordogáló, egyszerű hiperlokál termelési riport Zala megye 1-es választókerületének fideszes képviselőjével, aki a dolgát végezve megbeszélte a kerület női polgármestereivel a rájuk váró teendőket, egészen a híradós anyag 150. másodpercéig. Onnantól viszont olyat látunk, amire még Rákosi Mátyásnak is felcsillanna a szeme:

 

A tizenhárom asszony körbetáncolja Vigh László tekintetes fideszes képviselő urat.

 

A riport szerint a helyszínen gyorsan betanult koreográfiáról van szó, tehát nem készültek az asszonyok a képviselő körbetáncolására. Azt viszont nem tudjuk, hogy a szekunder szégyent könnyedén kiváltó, ilyen szintű szervilizmuson kívül mi késztette az ötletgazdát és társait a produkcióra.

 

Abba már nem is érdemes belemenni, hogy Vigh képviselő miért hangsúlyozza, hogy a polgármester asszonyok gyereket nevelnek, családról gondoskodnak, láthatatlan munkát végeznek, mindeközben meg kell állják a helyüket a települések élén,

 

“és közben mosolyognak a faluban, mindenkihez kedvesek”.

(Nyitókép forrása: Zalaegerszegi Televízió)

Vélemények

mutasd mind