Népszava: otthonosan mozog Orbán köreiben a Gattyán-párt leendő alelnöke

Huszár Viktor, aki Orbán Viktorral koccintós fotót tett föl honlapjára, a NER-hez közel álló Rahimkulov-családdal is üzletelt már.
Cservenák Zoltán

2022. január 12. 11:09

Népszava: otthonosan mozog Orbán köreiben a Gattyán-párt leendő alelnöke

Orbán Viktorral koccintott és fotózkodott Gattyán György pártjának leendő alelnöke címmel írt cikket Huszár Viktorról a Népszava. A lap annak járt utána, mennyire lehet igaz az egységes ellenzék állítása, miszerint Gattyán György pártja a Fidesz, Orbán Viktor és Rogán Antal találmánya lenne.

 

A Népszava talált egy újabb kapcsolatot a NER és a választásokon induló Gattyán-párt között Huszár Viktor személyében, aki közgazdászként és sportvezetőként a szexuális tartalmakból is meggazdagodó Gattyán György pártjának alelnöke lehet.

 

Huszár, aki egyébként a teqball egyik föltalálója – mutatva, hogy milyen körökben mozog – koccintós fotót közölt Orbán Viktorral.

 

A lap azt írja, Karácsony Gergely szerint az orosz Rahimkulov oligarchafamília és Huszár Viktor csalta fel közös irodájukba – az Orbán-család könyvelője, a jelenleg Rahimkulovék körül mozgolódó Gansperger Gyula segítségével – Bajnai Gordon volt miniszterelnököt, majd a beszélgetésről hangfelvétel készült, az kiszivárgott, ebből pedig a budapesti városháza eladási ügye lett, amit a jobboldali sajtó azóta is napirenden tart.

 

Karácsony azt mondja, nem véletlen, hogy alelnök lehet majd a Gattyán-pártban a „fideszes lejárató kampányban főszereplő orosz oligarcha” egyik embere.

 

A Népszava megemlíti a Válasz Online cikkét is, amiből kiderül: egy Rogán Antalhoz közelálló befektetési alap 900 millió forinttal szállt be Gattyán György egyik cégébe, a Netlock-ba.

 

(Népszava)