Nem jön ma a tramtrain Szegedre, csak Vásárhelyen ingázik (frissítve)

A 2-es villamos helyettesítette reggel, de már vasútvillamospótló villamost kért a MÁV-Start az SZKT-tól.
Garai Szakács László

2022. január 24. 11:37

Nem jön ma a tramtrain Szegedre, csak
Vásárhelyen ingázik (frissítve)

A 2-es villamos már nem tér be Rókus vasútállomásra. Rókusról Szeged vasútállomásig a vasútvillamosok helyett pótlóvillamos szállítja az utasokat.


 

Korábban írtuk:

 

Vasárnap, 22:57-kor közölte a MÁV-Start honlapján az alábbiakat:

 

„Január 24-én, hétfőn a vasútvillamosok módosított rend szerint közlekednek: csak Hódmezővásárhely városi szakaszán belül közlekedik a tramtrain, a hódmezővásárhelyi szakaszon kívül pótlóbusz, illetve villamos jár helyette. Az utasoknak a közúti menetidők és az átszállások miatt hosszabb eljutási idővel kell számolniuk főként a csúcsidőkben.

 

Pótlóbuszok

  • Hódmezővásárhelyi Népkert vasútállomás és Rókus vasútállomás között az utasokat pótlóbuszok szállítják az óra 42-kor induló vasútvillamosok helyett, valamint
  • Rókus állomás és Hódmezővásárhelyi Népkert állomás között a Rókus állomásról óra 57-kor induló vasútvillamosok helyett.

 

A buszok Algyőn a 47-es főútnál, a vasútállomás bejárati út autóbusz-megállóban állnak meg.

 

Villamossal pótlás

A szegedi városi szakaszon, Rókus állomás és Szeged vasútállomás között a 2-es villamos közlekedik a tramtrain helyett. A 2-es villamos betér Rókus vasútállomáshoz.

 

Teljes útvonalon elmaradó járatok

Nem közlekednek a délutáni, esti sűrítő járatok, amelyek Hódmezővásárhelyről 15:08-kor, 17:08-kor és 19:08-kor, Szegedről 14:01-kor, 16:01-kor, 18:01-kor indulnak, továbbá a Szeged vasútállomásról 20:01-kor Rókus vasútállomásra, Rókusról pedig 13:42-kor Szeged vasútállomásra induló járatok.”

Címlapon

mutasd mind