Nem éppen bohém az élet a Szegedi Nemzeti Színházban: tarol az omikron, ismét elmarad egy előadás a járvány miatt

Sorra maradnak el a járvány okozta megbetegedések miatt az előadások a Szegedi Nemzeti Színházban: most a január 27-re, csütörtökre tervezett nagyszínházi bérletszünetes operaelőadást, a Bohéméletet kell elhalasztani.
Rafai Gábor

2022. január 26. 14:44

Nem éppen bohém az élet a Szegedi Nemzeti
Színházban: tarol az omikron, ismét elmarad egy előadás a járvány miatt

A személyesen megváltott jegyek a január 29-én, szombaton este 7 órakor kezdődő Bohémélet előadásra – a még szabad helyek erejéig – átcserélhetőek, vagy az elmaradó előadás időpontjától számított 14 naptári napon belül egyéb előadásra cserélhetők, illetve visszaválthatók a Szegedi Nemzeti Színház Stefánia 6. szám alatti jegyirodájában.

 

Az interneten vásárolt belépők árát a vásárlásnál használt bankkártyához tartozó bankszámlaszámra automatikusan visszautaljuk.

 

Az elmúlt időben a járvány okozta megbetegedések miatt több előadás is elmaradt. Az elmúlt hét végén két 39 lépcsőfok című produkciót, majd az e hét keddre és szerdára meghirdetett balettelőadást, a Credot is le kellett fújni.

 

Így járt január 18-án egy 1984 című előadás is, majd a január 19-i és 20-i Leonce és Léna bérletes estjeit is későbbi időpontra kellett áttenni.