Nehéz mérkőzés vár a Szedeákra szerdán

Szerdán a Körmend ellen játssza idei első bajnoki mérkőzését a Naturtex-SZTE-Szedeák. Simándi Árpád vezetőedző nehéz meccsre számít a jelenlegi a tabella jelenlegi harmadik helyezettje ellen, de bízik a győzelemben.
Vass Imre

2022. január 04. 15:10

Nehéz mérkőzés vár a Szedeákra szerdán

Nagyon hektikusan szerepel a bajnokságban a Szedeák, az egyik meccsen nyernek, utána egy vereség következik. Amennyiben marad a sorminta, akkor szerdán győzelem következik a Körmend ellen. A vas megyei csapat komoly falat lehet, hisz az utóbbi 5 mérkőzésüket egyaránt megnyerték és jelenleg a tabella harmadik helyén állnak. A vezetőedző, Simándi Árpád szerint ez a rapszodikus teljesítmény elsősorban annak köszönhető, hogy decemberben nagyon sok mérkőzést játszott a csapat és a játékosok elfáradtak. A szerdai összecsapáson ettől függetlenül győzelmet vár.

 

A vezetőedző szerint jól kell védekezniük, majd abból eredményes támadásokat kell megcsinálniuk ahhoz, hogy nyerni tudjanak.

 

 

Simándi Árpád bízik abban, hogy a szurkolók továbbra is biztatni fogják a csapatot, hisz szükség van a buzdításra. A csapat játékosa, Keller Iván szerint őket is zavarja ez a hullámzó teljesítmény és az, hogy nem volt még hosszabb győzelmi szériájuk. Szerinte is mind elől, mind hátul többet kell nyújtani.

 

Hangsúlyozta, a Körmend nagyon keményen védekezik, amelyet csak egy sok passzos játékkal lehet feltörni. Emellett a kinti dobások hatékonyságán is növelni kell annak érdekében, hogy győzni tudjanak szerda este.

 

A mérkőzés szerdán 18 órakor kezdődik az újszegedi sportcsarnokban, az összecsapást a Szeged Televízió csütörtökön 16 óra 55 perctől felvételről közvetíti.