Nagy utazásra hív a zsinagógában Dés László

A Kossuth-díjas zeneszerző és előadóművész, Dés László ad koncertet hétfőn este 7 órától az zsinagógában. A Nagy utazás című koncert vendége Tóth Vera lesz.

2018. szeptember 02. 10:01

Nagy utazásra hív a zsinagógában Dés László

Szerelem első vérig, Nagy utazás, Vigyázz rám, Trió Stendhal, Jazz+Az, Dzsungel Könyve, Valahol Európában, Pál utcai fiúk, Férfi és Nő – kitalálta már, hogy mi a közös ezekben a különböző műfajokban született, sikeres dalokban, produkciókban?

A Kossuth-díjas zeneszerző és előadóművész, Dés László személye köti össze ezeket, akinek nevéhez számtalan népszerű dal, színpadi és filmzene, jazz formáció fűződik.

Hosszas várakozás után megszületett ez a várva várt koncert, amelyen saját dalait adja elő, elsősorban a popzene műfajából. De lesznek filmzenékből slágerré vált szerzemények, régi és új zenei gyöngyszemek.

Az új dalok mellett természetesen hallhatja majd a közönség a Nagy utazást, a Vigyázz rámot, a Legyen úgyot, de a Férfi és Nő, valamint az Átutazó című produkcióból is elhangzanak természetesen dalok, ezúttal új interpretálásban.

Dés a koncerten számos zenei meglepetésre készül, kivételes tehetségű muzsikusok közreműködésével. Vendégként a kiváló énekesnőt, Tóth Verát köszönthetjük.

 

Tovább olvasom